2777
2789

من با خونواده شوهر تو یه ساختمون زندگی میکنم الان پدرشوهرم سکته کرده و فلج شده ؛بریز و بپاش خیلی دارن و به شکمشون خیلی اهمیت میدن خواهرای شوهرمم هرروز اینجا بخور و بخوابن اونوقت شوهرمن یه عالمه چیز واسه خونه مادرش میخره خرج دواهای پدرشم میده درحالیکه خودشون حقوق دارن شما شوهراتون ازاینکارا میکنن چطوری بهش میگید خرج نکنه ؟؟

گناه من سادگی بود .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماله منم حقوق دارن و شوهرم هیچی خرج نمیکنه هرچی هم میخره براشون خودشون پولشو میدن و من میگم به شوهرم نگیر زشته میگه نه پررو میشن و میگیره 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼

نمیگم خرج نکن چون پول خودشه ..خانواده شوهر من کم جمعیتن ولی مثلا شوهرمن واسه تولد خواهرزادش دقیقا 5 و نیم خرج کرد ..یا امسال میره مدرسه ..شوهرم میگه سر مدرسه ای واسش میخوام اینکارو کنم ...منم حمایتش میکنم چون خودمم همینم 😂

نميتونيد بگين خرج نكنه اما شما اگر احساس ميكني كه داره از خرج خونتون ميزنه يكم خرج بزار رو دستش 😄 اگه از خرج خودتون نميزنه كه اشكال نداره به نظرم

تو مثل بوي نم خاك بعد باروني♥️