2777
2789
عنوان

جون خودتون دل داربم بدید دوستان

322 بازدید | 23 پست

چهار ساله اقدامم این ماه آمپول زدن دکتر گفت بار آخریه که میتونی دارو بخوری بگید چقدر احتمال بارداری هست

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

امیدت به خدا باشه من مجردم فقط خواستم دعا کنم به زودی مادر شی یه دعایی هم هس عکسش میفرستم ضرر نداره بخونی 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگرانیتو درک میکنم اگه دکتر ناامیدت کرده رو بیار ب طب سنتی خیلی بهتره

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

یعنی چی بار اخره ک دارو میخوری؟

مگه چ داروهایی تا حالا خوردی؟

اینقد تنوع تو قرص و امپول داریم ک اگه یکیش بهت نساخت و جواب نگرفتی دکترت میتونه چیز دیگه ای برات تجویز کنه 

حتما همسرتم چکاپ بده

الان اصلا چیزی به اسم نازایی نداریم غصه نخور دوستم استرس هم نداشته باش

ممنونم عزیزم آخه دکتر میگه هیچ مشکلی نداری و چهار ساله منتظرم

ممنونم عزیزم آخه دکتر میگه هیچ مشکلی نداری و چهار ساله منتظرم

حتما همسرتم چکاپ بده 

اگه میبینی دکترت داره ی نسخه رو هی برات تکرار میکنه و جواب نمیگیری د‌کترتو عوض کن

ممنونم عزیزم خیلی بهم لطف کردی

عزیبدلم از ته قلبم برات آرزو میکنم خدا میوه دلتو هدیه بده به حق میوه دل امام حسین 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 
یعنی چی بار اخره ک دارو میخوری؟ مگه چ داروهایی تا حالا خوردی؟ اینقد تنوع تو قرص و امپول داریم ک ...

آخه دکتر گفت بیشتر از شیش دوره نمیشه آمپول هاش ام جی زد از اون طرف شوهرم اصلا راضی به ای یو ای نمیشه آزمایش هم داده مشکلی نداشته 

الان اصلا چیزی به اسم نازایی نداریم غصه نخور دوستم استرس هم نداشته باش

همسرتون آزمایش دادن؟

رژیم غذاییتو رعایت کن یادته اوایل کرونا میگفتن گرمیجات زیاد بخورین دور و بر ما خیلیا بچه میحاستن نمیشد توی کرونا از بس گرمی خوردن حامله شدن😂

حتما همسرتم چکاپ بده  اگه میبینی دکترت داره ی نسخه رو هی برات تکرار میکنه و جواب نمیگیری د‌کتر ...

خیلی دکتر عوض کردم الان یه دکتر دیگه رفتم بعضی وقتا ما امید میشم میگم شاید قسمت منم حسرت خوردنه

همسرتون آزمایش دادن؟ رژیم غذاییتو رعایت کن یادته اوایل کرونا میگفتن گرمیجات زیاد بخورین دور و بر ما ...

بخدا خیلی گرمی میخورم شوهرم هم آزمایش داده توی فامیل هی باید جواب پس بدم برام دعا کن عزیزم

بخدا خیلی گرمی میخورم شوهرم هم آزمایش داده توی فامیل هی باید جواب پس بدم برام دعا کن عزیزم

فامیل کسی چیری گفت بگو نمیخایم بعد که حامله شدی همه سوپرایز میشن ول کن بقبه رو خدا بهت دو قلو بده ان شاالله😍😍