2777
2789
عنوان

ریزش مو💔⁦🤦🏼‍♀️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 36 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطع شدن پریود..گر گرفتگی..بی حالی

توی آزمایش معلوم نمیشه؟من از روز دوم پریودم قطع میشه ممکنه فقط ی لک ببینم تا چندروز بعدشم تمومه دکتر هم رفتم میگن مشکلی نیست خودم خیلی میترسم

منم موهای منکه از پرپشتی زبان زد همه بود الان فقط مونده یک سوم درحالی ک من توعمرم اصلا نمیدونستم ریزش مو چیه 

دوماهه دارم یونی زینک میخورم اهن ففول میخورم هرکوفتی میخورم خوب نمیشه ۵۰۰ هزار تومنم رفتم خرج ازمایش کردم هیچیم نبود کلیییی شامپو کوفت زهرمار 

بیچاره شدم نزدیک دو تومن خرج موهای بس صاحاب موندم کردم درست نشد ک نشد خودم الان لنگ یه مانتوم 

ماه قلبم❤
یعنی این روش جواب میده ؟؟

والا خواهرشوهرم خیلی ریزش داشت طوری که که با هیچ کدوم از روش‌های دکتر مثل مزوتراپی و ویتامین تراپی جواب نگرفت بدتر شد

الان یک سال از مورد وتخم مرغ استفاده می کنه، می گفت ریزشش قطع شده

هنوز کوچیکی.چرا ریزش مو داری وقتی از حمام میای و موهات خیسه نباید شونه کنی سشوار نزن  بزار خ ...

عا منم میگم هنوز بچم چرا ریزش مو دارم😖💔

ولی اره موهامو خیس شونه میکنم .سشوار نمی‌زنم  موهام.اینجوری نبود.ی مدتی هست اینجوری شده⁦🤦🏼‍♀️⁩💔

والا خواهرشوهرم خیلی ریزش داشت طوری که که با هیچ کدوم از روش‌های دکتر مثل مزوتراپی و ویتامین تراپی ج ...

اهوم خیلی ممنون.امتحان میکنم .اگه جواب داد حتما بهتون میگم✨🥰🌸🌸🌸🌸🌸

اهوم خیلی ممنون.امتحان میکنم .اگه جواب داد حتما بهتون میگم✨🥰🌸🌸🌸🌸🌸

سنت خیلی کمه، انشالله خوب میشه برا شمام

موهات کوتاه کن فعلا که کرونا ست، عروسی و تولد و دو همی نیس

توی آزمایش معلوم نمیشه؟من از روز دوم پریودم قطع میشه ممکنه فقط ی لک ببینم تا چندروز بعدشم تمومه دکتر ...

باید آزمایش ذخیره تخمدان بدید..اونجوری معلوم میشه که اگه کمتر از یک باشه درخطرید. مال من ۰/۱ بود😔

با اینکه خیلی دوست داشتم بازم بچه دارشم الان تو ۳۸ سالگی۷ساله یائسگی زودرس دارم ولی دیگه رها کردم غصه خوردن وفکرای الکی رو..هرچند که هنوز هم هرکی میگه نی نی‌ش به دنیا اومده یا تو خیابون میبینم کسی نوزاد بغل کرده دلم غنج‌ می‌ره و بغض میکنم..ولی الان خدارو شاکرم به خاطر زندگیم.. حتما و بی شک مصلحتی بوده..بازم دعا "میکنم" ولی به خدا اعتماد دارم که دعاهام بی جواب نمیذاره..دیگه هرچی خیره پیش بیاد.. ان‌شاءالله برای همه..روایت است خداوند متعال گاهی اوقات حاجت بنده خود را به تأخیر می‌اندازد دستور می‌دهد اجابت آن را به تأخیر بیاندازند و می‌فرماید این امر به خاطر اشتیاقی است که من به شنیدن صدای او دارم؛ در قیامت به این بنده اشاره می‌شود‌ای بنده من! تو مرا خواندی، ولی من اجابتت را به تأخیر انداختم حال ثواب و پاداش صبر تو را این چنین می‌دهم. اینجا خداوند متعال به صبوری بنده مؤمن به قدری اجابت می‌دهد که بنده مؤمن آرزو می‌کند‌ای کاش هیچکدام از دعاهایش در دنیا مستجاب نمی‌شد تا در قیامت از فیض و پاداش بی نهایت الهی بهرمند شود.
منم موهای منکه از پرپشتی زبان زد همه بود الان فقط مونده یک سوم درحالی ک من توعمرم اصلا نمیدونستم ریز ...

حنا بذارید ریشه موهاتون تقویت بشه..منم خ ریزش مو داشتم حنا گذاشتم خ بهتر شد. البته موهای خیس شونه نکن. زیاد سشوار و اتومو نکش. با آب داغ موهاتو نشور، تو اینستا بزنی میاره برات که چیا موهارو داغون میکنه و میریزونه..

با اینکه خیلی دوست داشتم بازم بچه دارشم الان تو ۳۸ سالگی۷ساله یائسگی زودرس دارم ولی دیگه رها کردم غصه خوردن وفکرای الکی رو..هرچند که هنوز هم هرکی میگه نی نی‌ش به دنیا اومده یا تو خیابون میبینم کسی نوزاد بغل کرده دلم غنج‌ می‌ره و بغض میکنم..ولی الان خدارو شاکرم به خاطر زندگیم.. حتما و بی شک مصلحتی بوده..بازم دعا "میکنم" ولی به خدا اعتماد دارم که دعاهام بی جواب نمیذاره..دیگه هرچی خیره پیش بیاد.. ان‌شاءالله برای همه..روایت است خداوند متعال گاهی اوقات حاجت بنده خود را به تأخیر می‌اندازد دستور می‌دهد اجابت آن را به تأخیر بیاندازند و می‌فرماید این امر به خاطر اشتیاقی است که من به شنیدن صدای او دارم؛ در قیامت به این بنده اشاره می‌شود‌ای بنده من! تو مرا خواندی، ولی من اجابتت را به تأخیر انداختم حال ثواب و پاداش صبر تو را این چنین می‌دهم. اینجا خداوند متعال به صبوری بنده مؤمن به قدری اجابت می‌دهد که بنده مؤمن آرزو می‌کند‌ای کاش هیچکدام از دعاهایش در دنیا مستجاب نمی‌شد تا در قیامت از فیض و پاداش بی نهایت الهی بهرمند شود.
سنت خیلی کمه، انشالله خوب میشه برا شمام موهات کوتاه کن فعلا که کرونا ست، عروسی و تولد و دو همی نیس

آخه دلم نمیاد کوتاه کنم😔💔 وقتی ۱۲ سالم بود کوتاه کردم به زور بلند شد..خداروشکر الان بلنده