2777
2789

با اینکه پماد زدم و لکه قدیمی کمرنگ شد ولی چندروز متوجه چندتا لک جدید شدم. خدایا خودت به طفل معصومم‌ رحم کن. مامانا شما میتونین کمک کنین چطوری جلوی به وجود اومدنشون بگیرم؟!!!!😢😢😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن بهش تخم مرغ و ماست گوشت و ماست همزمان ندی اینا تشدید میکنن ماهی و ماست تا جایی که میدونم

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
ببرش دکتر . تو خانوادتون ارث دارین ؟

دکتر بردم اونم چندتا از بهتریناش. متاسفانه مادرشوهرم داره. ظاهرا ارثیه. خیلی به غذاهاش حساسم ولی انگار عامل ژنتیک داره پیش رونده میکنه بیماری رو

پمادها ردی لکه های قدیمی زدم. اونا بهتر شدن ولی از اون ور چندین لکه جدید نمایان شده

دارم دیووونه میشم

دکتر بردم اونم چندتا از بهتریناش. متاسفانه مادرشوهرم داره. ظاهرا ارثیه. خیلی به غذاهاش حساسم ولی انگ ...

ببخش اینو میگم اما دیگه نمیشه کاریش کرد . باید از اول  اینو در نظر میگرفتی و ازدواج نمیکردی . چون من زیاد دیدم . بچشونم داره و درمان خاصیم نداره ‌ . 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔
ببخش اینو میگم اما دیگه نمیشه کاریش کرد . باید از اول  اینو در نظر میگرفتی و ازدواج نمیکردی . چ ...

درست میگی... خودمم همش با خودم همین میگم

ولی متاسفانه بیماری مادرشوهرم ۲ سال قبل بروز کرد و قبلش نداشت

کاش دختر منم ۶۰ سالگی مبتلا میشد

اگه میدونستم همچین چیزی هست و ارثیه مطمعنا با آینده عزیزترین کس زندگیم ریسک نمیکردم

ولی حکمت خدا رو برم نمیدونم چرا با این طفل معصوم آخه

عزیزم پزشک طب سنتی خوب هم اگه صلاح میدونی ببرش، فکر کنم با پاکسازی خون مشکلو حل میکنن، انشاءالله که ...

درسته. حتما میبرم. بخدا مغزم دیگه کار نمیکنه اینقدر حالم بده

درست میگی... خودمم همش با خودم همین میگم ولی متاسفانه بیماری مادرشوهرم ۲ سال قبل بروز کرد و قبلش ند ...

دیگه کاریه که شده . ببرش پیش بهترین دکترا . مرکز درمانی دارن ببرش اونجا . دیگم غصشو نخور فدات شم . 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔