2777
2789
عنوان

بستم نمیاد چرا

189 بازدید | 9 پست

بچه ها من از دو شنبه هفته پیش یه لباس سفارش دادم سه شنبه کد رهگیریشو واسم فرستادن از اون روز هرچی توی سامانه پست رهگیری میکنم مرسولم جابه جا نشده نمیدونم باید چیکار کنم

از صبح صدبار زنگ زدم پست فقط هی بهم شماره دادن اخرشم هیچی نشد

کسی اینجوری شده؟ چیکار کردین؟ اعصاب نمونده واسم دیگه

از پیج معتبر خرید کردی 🤔

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم اینجور شده بود

یدفه میدیدی مامور پست پشت در بود بسته رو اورده 

بعضی موقع ها آپدیت نمیکنن چون الانم تعداد بسته ها بالااااست یدفه روز آخر میبین آپدیت کردن نگران نباش وقتی کدرهگیری داره ینی میرسه

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍