2777
2789
عنوان

بلیچینگ کسی انجام داده؟

272 بازدید | 14 پست

اگر کسی انجام داده تجربیاتشو بگه 

ممنون

این مدل که اومده بلیچینگ با لیزر چیه؟

برای اونایی که میخوان بیان بپرسن بلیچینگ چیه بگم که سفید کردن دندان

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

سفید کردن دندون بااستفاده از ی مواد مخصوص و ی چیز اشعه مانند هستش...دندونو خیلی سفید و خوشمل میکنه

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
سفید کردن دندون بااستفاده از ی مواد مخصوص و ی چیز اشعه مانند هستش...دندونو خیلی سفید و خوشمل میکنه

میدونم عزیزم چجوریه

میگم کسی انجام داده از تجربیاتش بگه که راضی بوده یا نه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عزیزم چجوریه میگم کسی انجام داده از تجربیاتش بگه که راضی بوده یا نه

خودم ک نه ولی همسرم انجام دادن وقتی میخندن چشممون کور میشه از وسعت بازتاب نور😎 

خودم ک نه ولی همسرم انجام دادن وقتی میخندن چشممون کور میشه از وسعت بازتاب نور😎 

چند وقته؟

اگر مراقبت خیلی خوب انجام بشه تا چند وقت می مونه؟

من انجام دادم دندونام سفيد شد از اون زدي در اومد فقط دو روز دندونام درد ميكرد تير ميكشيد😂

اره بدی دتدون پزشکی اینه هر کاری انجام بدی تا یه مدت درد داری

چند وقته انجام دادی؟ چقدر ماندگاره؟

من انجام دادم دندونام سفيد شد از اون زدي در اومد فقط دو روز دندونام درد ميكرد تير ميكشيد😂

ببخشید هزینشو میتونم بپرسم چقد شد؟ و چقدر طول کشید ؟مثلا ۱ ساعت بیشتر شد تا انجام دادین؟

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
چند وقته؟ اگر مراقبت خیلی خوب انجام بشه تا چند وقت می مونه؟

عزیزم والا دکترش گف ۲۴ساعت بعدش نباید غذایی بخورن ک رنگدونه داشته باشه قهوه نوشابه سیگار اینا نباید بخورن بکشن و موندگاریش بسته ب مراقبت خودت هس

اره بدی دتدون پزشکی اینه هر کاری انجام بدی تا یه مدت درد داری چند وقته انجام دادی؟ چقدر ماندگاره؟

من هوم انجام دادم چهار ماهه انجام دادم تا شش ماه تا ي سال ماندگيري داره

عزیزم والا دکترش گف ۲۴ساعت بعدش نباید غذایی بخورن ک رنگدونه داشته باشه قهوه نوشابه سیگار اینا نباید ...

ممنونم

قهوه و چای که اصلا استفاده نمیکنم

پس امیدوار باشم به ماندگاریش

من هوم انجام دادم چهار ماهه انجام دادم تا شش ماه تا ي سال ماندگيري داره

ممنونم

ببخشید هزینشو میتونم بپرسم چقد شد؟ و چقدر طول کشید ؟مثلا ۱ ساعت بیشتر شد تا انجام دادین؟

من هومشو گرفتم تو خونه انجام ميدادم شب تا صبح ميزاشتم ميموند 

ي تومن شد فك كنم دقيق يادم نمياد 

ممنونم قهوه و چای که اصلا استفاده نمیکنم پس امیدوار باشم به ماندگاریش

اره عزیزم خودت مراقب باشی میمونه انقدم لبخندت قشنگ میشه ک نگو😍