2777
2789
عنوان

عجب غلطی کردما

396 بازدید | 13 پست

سه روز پیش یکی از اقوام شوهرم که اونهم پزشک بود بخاطر کرونا فوت کرد 

دیشب با شوهرم رفتیم خونشون واسه تسلیت شوهرم خیلی ناراحت بود الهی بمیرم براش امسال مرگ 6 تا از عزیزاشو دیده پدرش و عموش و پسر عمش و دوتا از بهترین دوستاش و یکی از اقوام 

شوهرم لباس سیاه پوشید رفتیم خونشون برگشتیم 

خواستم باهاش شوخی کنم یکم حالش عوض شه گفتم اگه من مردم حق نداری مشکی بپوشی چشمتون روز بد نبینه اول بغض کرد بعدش زد زیر گریه خیلی ناراحت شدم واقعا طاقت دیدن گریه شوهرمو ندارم خودمم گریه کردم 

بهم گفت چطور میتونی این حرفو بمن بزنی 

میگفت خدا الهی اول منو ببره بعد تو رو

دیشب نیم ساعت سر این حرفی که زدم  گریه کرد 

به غلط کردن افتادم چجوری از دلش دربیارم؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازمه که بگم که فعلابه خاطرشرایط موجودمجلس ختم یاعروسی یامهمونی نرید؟؟؟ خدایی نکرده بستگان طرف هم کروناداشته باشن چی؟؟؟ 

بیشتربه فکرسلامتی خودتون باشید گلی 

سرشوهرت روهم گرم کن حالاباهرچیزی که میتونی 

تفریح .بازی .مسایقه و...که ازحال وهوای ناراحتیش بیادبیرون 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
لازمه که بگم که فعلابه خاطرشرایط موجودمجلس ختم یاعروسی یامهمونی نرید؟؟؟ خدایی نکرده بستگان طرف هم کر ...

نه فقط یه ربع رفتیم خونشون تسلیت کسی خونشون نبود 

چه شوهردل نازکی داری چقدراحساسیه .من بعضی وقتابه شوهرم به شوخی میگم اگه من مردم زن نگیریامیگه قول می ...

هرکس اگه 6 نفر از عزیزانش توی 10 ماه فوت کنن بهم میریزه 

فقط 3 بار تو این مدت گریه کرده

نه فقط یه ربع رفتیم خونشون تسلیت کسی خونشون نبود 

به هرحال فرقی نداره .شایدهمون یه نفریم که خونشون بوده ناقل بوده باشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤