88jazab مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 2059 عنوان میشه لطفابیایین 53 بازدید | 6 پست سلام دوستان لطفابیایین راهنماییم کنین بگین چیکارکنم دارم ازحرص میترکم من طرفداراستقلالم اصن ازکری خوندن وایناخوشم نمیادبعددربی چندتاازفامیلامون پرسپولیسی ان هی متن های کری میزارن تواستوری اینستاشون ومیگن که هوادارای استقلال خرن وفلان الان منم میخوام یه جواب دندون شکن بهشون بدم برای اولین بارلطفابگین چجوری حالشونوبگیرم خدایاشکرت بابت همه چیز 1400/02/28 | 09:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
momoooooo عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 12383 بیخیال بابا لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(: درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
منتظر۱۲۸ عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 437 من خودم استقلالی ام اما اصلا به این چیزا فکر نمیکنم چرا چون واقعا حیفه انسان ذهن خودش رو درگیر این چیزا بکنه و اصلا وقت بزاره به این موضوعات چیپ فکر کنه فوتبال فقط فقط یه سرگرمیه تمامممممم
88jazab مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 2059 من خودم استقلالی ام اما اصلا به این چیزا فکر نمیکنم چرا چون واقعا حیفه انسان ذهن خودش رو درگی ... بله حرفای شماکاملادرسته ولی خب بعضیاشعوراین چیزاروندارن واقعا بااینکه میدونن من طرفدارتیم آبیام وازشون بزرگترم بازدهن گشادشونوبازمیکنن هرچی لایق خودشونه به مانصبت میدن آدم توهرحالتی بایدازعقده هاش کم کنه خدایاشکرت بابت همه چیز
88jazab مدیر استارتر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 2059 بااینکه کمکی بهم نشدولی بازم ممنون ازنظراتتون خدایاشکرت بابت همه چیز
منتظر۱۲۸ عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 437 بله حرفای شماکاملادرسته ولی خب بعضیاشعوراین چیزاروندارن واقعا بااینکه میدونن من طرفدارتیم آبیام وازش ... اولا بحث نکردن با بی شعور ها نشان بزرگی هست ثانیا اگر بحث کنید شخصیت شما پایین میاد ، لطفا به این چیزا فکر نکنیداصلا یه انسان با شعور و مادب چه به یه انسان بی شعور