2777
2789

ولی بهتره ی کاری کنی اون درخواست بده ب نفعته

من قبل این ک هرچیزی باشم تتلیتی عم😉دوستان توجه کنین من از سال ۹۵ دقیقا خواننده ی خاموش بودم از دورانی ک حس شیشمی نبود😂و این ک خعلی کاربرارو میشناسم ک خعلیاشون هستن خعلیاشون رفتن🙂در روانشناسی تا جایی ک بشه کمکتون میکنم😁 ب غلت املایی عا گیر ندینلطفا🙂😄      love is love                       من هنوزم واس رومینا گریه میکنم😪                                           دنیا عدالت داره چون مرد عم بکارت داره😎☘       دوستان تاپیک ها تا تاپیک"کسی هست"یعنی تاپیک ششم مال من نیس مال دوستمه.البته نظراتمون مشترکه واین امضا مال منه هم من هم اون حدودا از سال ۹۵ اینا خواننده خاموش بودیم😊گفتم که اگر موضاعاتی که من توو تاپیکام مطرح میکنم با قبیا متفاوت بود بدونین دلیلشو😊

میری دادگاه هرودرخاست میدین توافقی بعد ۱۰جلسه فک کنم کلاس میزارن همون مشاوره نخاستین هردوراضی باشین فک کنم نخاد مشاوره زن میره پزشک قانونی نامه میبره ازمایشگاه ازمایش حاملگی بعدم میری دوباره پزشک قانونی بعدم دادگاه ی جلسه پیش قاضی تمام نامه میدن برین محضر دوتا شاهد میخاد تموم دیگه 🥺

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرحله اول سایت مشاوره قبل طلاق شهرتون ثبت نام کنید

تا نوبت مشاوره بگیرید معمولا دوماه طول میکشه

مرحله دوم نامه عدم سازش از مشاور بگیر برو دفاتر خدمات قضایی دادخواست طلاق توافقی بده

دیگه تعیین شعبه میشه دادگاه ک تشکیل شد قاضی تصمیم میگیره

حتما خوب فکر کن بعد مشاوره برو بعد اون موقع تصمیم بگیر می خوای طلاق بگیری یا نه اگه خواستی طلاق بگیری بهت پیشنها می کنم توافقی نگیری چون تو طلاق توافقی مهریه نیست و بدون مهریه است بهت پیشنهاد میکنم حتما باید از یه وکیل طلاق توافقی استفاده بکن که بتونه برات مهریه رو هم از شوهرت بگیره بعد از طلاق یه کمک خرجی داشته داشته باشی دوست خواهرم از یه وکیل که اسمش دقیق یادم نیست کمک گرفت فکر کنم وکیل دیوان سالار بود تو اینترنت سرچ کنی میاره خلاصه الان مهریه داره و کمک خرجی داره برای خودش شوهرش ماهی یه سکه میده اونم باهاش خرج زندگی اش رو میده تو هم  حتما مهریه بگیر

به نظرم از همون اول وکیل بگیر ده روزه برات انجام میده من رفتم مشاوره ۵ جلسه بعد گفتن ۴۵ روز بعد بیا آخرشم مجبور شدم بعد کلی دوندگی وکیل بگیرم کاش از همون اول گرفته بودم 

خدا خیرش بده این وکیله منو نجات داد ده روزه کارمو انجام داد تموم شد 

شمارشو میذارم اگه خواستی زنگ بزن ازش راهنمایی بگیر 09106239398