2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 71 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

يه خانمه  تو همين ني ني سايت طلاق گرفته بود به خاطر خيانت بعدم بچه را شوهر ه نداده ،خانم ازدواج ...

وای چقد وحشتناک شما میگی راست بوده من اسم طلاق میاد مخصوصا پا بچه وسط باشه میلرزم بخودم 

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
نمیدونم میگن دنیا دارمکافاته چرا پس همچین مردایی هر روز بهتر از دیروز میشن 

چی بگم...واقعا عدالت توی اون دنیا چ بدردمون میخوره! 

وای چقد وحشتناک شما میگی راست بوده من اسم طلاق میاد مخصوصا پا بچه وسط باشه میلرزم بخودم 

بنده خدا خيلي از تا پيكاش در مود بچه اش بود دلم آتيش گرفت از غصه اش 

بچه ها خيلي گناه دارن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
نمیدونم میگن دنیا دارمکافاته چرا پس همچین مردایی هر روز بهتر از دیروز میشن 

بد داستان اینجاس که این یه بار جدا شده بود به ما گفتن اختلاف داشتنو اینا تو این مدت که رفتم خونه مادرم گشتم زن قبلیه رو پیدا کردم فهمیدم به اونم خیانت کرده

اخه دختر مادر ۷۰ سالم نشسته خواهرم نشسته  واقعا خدا هیچ بچه ای رو بی بابا نکنه که یه عوضی آنقد ...

این که اینقدر پر روئه پیش بابات هم میگفت .خدا به دلت آرامش بده .انشالله طعم خوشبختی رو بچشی خیلی زود

بد داستان اینجاس که این یه بار جدا شده بود به ما گفتن اختلاف داشتنو اینا تو این مدت که رفتم خونه ماد ...

میگم این جور ادما بنده ی هوسشون هستن خداشاهده با همون زنه هم ازدواج کنه به همونم خیانت میکنه 

بنده خدا خيلي از تا پيكاش در مود بچه اش بود دلم آتيش گرفت از غصه اش  بچه ها خيلي گناه دارن

بابا مامان‌منم جدا شدن خیلی سخته با پدر زندگی کردن ولی دیگه ببین اون بچه ک کسی نمیخادش چی میکشه 

به نظرم بدترین ضربه خیانته هیچ حسی بدتر از این نیست که وقتی به تو میگه عشقم تو ذهنت بگی تاحالا اینو ...

ههیچی بدتر از این نیست کسی که به تو میگه همش سر کارم وقت ندارم بعد ببینی تو ماشینی که تو طلا فروختی تا بخره یکی دیگرو نشونده میبره

انقدرر  زرنگه مطمعنم الان هیچی به نامش نیست

ببین تو الان که نمیخوای ازدواج کنی فقط بگو ماهی صدتومن هم قسط بندی بکنن قبول کن تا ته خط برو اصلا تا اخر عمرت هم بشه ازدواج هم کردی دختر نیستی که عقد دائم نکن و حقتو از گلوش بکش بیرون 

2829
2828
2791
2779
2792