2777
2789
عنوان

واتساپ همسرم

258 بازدید | 19 پست

من گوشی جدید گرفتم و گوشی خودمو دادم همسرم..اما شماره ها مخاطبینم حذف نکردم اخه همسرم کلا تو فاز زن بازی نیس و دیگر اینکه من مخاطبینم انگلیسیه و همسرمم کلا کم سواده و نمیدونه کی چیه‌‌.

تااینکه امشب نگا واتش کردم دیدم یکی از دوستام برا استوری همسرم ک از قضا فوت دوستش بود نوشته بود که خدارحمتش کنه... همسرمم نوشته بود ممنون زنده باشید‌.

گفتم این کیه؟ همسرم نگاش کرد گف نمیدونم گفتم این زن داداشه دوسته منه گف خب نمیدونم بخدا..گفتم چطور استوریت دیده گفتم چمیدونم خب ازش بپرس گفتم از شوهرش میپرسم گف چکارت دارم برو از شوهرش بپرس... 

بنظرتون چطور اون خانم شماره همسرمو داشته ک استوریشو دیده؟؟ ینی مبشه واتساپ جدید با شماره همسرم زدم رو گوشیم استوریاش بره واسه اوشون؟؟ 

بیاید بگید بم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب واتساپو با خط همسرت نصب کردی یا فقط خطشو انداختی رو گوشیی؟

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

چون نخاطبات داخل اون گوشی سیوه میاد.برا منم این اتفاق افتاد شوهر خواهر جارین استوریمو میرید.بعد ب جاریم گفتم گفت ششمارت تو گوشیه خواهرم بود خواهرش گوشیشو عوض کرد گوشیه خودشو داد ب شوهرش

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

احتمالا رفته تو مخاطبینش دیگه یاهمسرت اول بهش پی ام داده کنجکاو بود واتساپتو پاک نکردی دادی به شوهر ...

پاکش کردم جدید نصب کردم براش‌... اخه همسرم کلا کم سواده خیلیم باهم راحتیم نه گوشی اون رمز داره ن من‌‌‌‌‌‌‌... گوشی برامون حربم خصوصی تعریف نشده خیلیم بی تفاوت گف برو بپرس ازهمه... فقط موندم اون خانم چطور شماره اینو داشته‌..اینم بگم که ما جنوبیم اون خانم شیرازن... هیچ سنخیتی هم باهم نداریم 

عزیزم مقصر شمایی باید گوشی کلا به تنظیمات کارخونه برمیگردوندی همسرشما دنبال زن بازی نیستن ولی به ن ...

اتفاقا تنظیمات کارخونش زدم... نمیدونم این شماره هام چرا هیچ پاک نمیشن دونه دونه پاکشون باید بکنم ک حال ندارم... بابا همسرم کلا تو این فازا نیس خانوادتا کارگرن و کم سواد از گوشی هم سردرنمیاره... من موندم اون خانم شماره همسرم از کجا داشته