2777
2789
عنوان

بنظرتون انجام بدم یا نه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد منم هروقت خونشون خالی میشه میخواد بیاد منو ببره من نمیرم میپیچونمش😂😂😂😂

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
اره عقد کردیم، صیغه محرمیت خوندیم، ولی خب سنتی فکر میکنند 😕😕😕😕

عقد هستید یا صیغه

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
خب چی بگم، بگم میخوایم تنها باشیم که نمیزارن

میدونی چون محرمید کار ب رابطه ندارم..ولی از اینکه یک روز خانواده ی همسرم یهو متوجه شن ک‌من اومدم و جلوی خانواده ی خودم بگن.بدم میاد..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
چرا می پیچونیش 

دوست ندارم با هم تنها باشیم بعدا خانواده هامون بفهمن

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
بنظرت از کجا می فهمن، ما خانواده هامون زیاد رابطه ندارن باهم 

ما فامیل هستیم 

اها خطریه حق داری، ولی خب محرم هستین بهم، ما هم محرمیم بهم

آره ولی بعضی خانواده ها سنتی فکر میکنن

با هم برید هتل  بگید رفته بودیم بیرون دور زدیم