2777
2789
عنوان

برام خاستگار اومده کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 18 پست

نه عزیزم ولش کن. هنوز خیلی موقعیت داری‌‌‌‌‌...اینقدم خاص نیست ک بگی از دستش دادم. همین خاستگار تو سی سالگی هم برات میاد.پس چرا میخای از حالا اسیر کنی خودتو؟؟خاهر منم ۱۶ رفت خیلی پشیمونه

ن قبول نکن این ک شرایط ویژه ای نداره 

والا

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر تو خونه موقعیت خوبی دارین و تحت فشار و اجبار و زور خانواده نیستین که ازدواج کنین صد در صدددد نه ...

راستش بابام خیلی تعصبیه اصلا نمیذاره از خونه برم بیرون زیاد ولی درس رو کاری نداره برای همین میگم شاید بتونم آزاد بشم