2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چه حافظه ای دارید ماشالله اره صدبار کم کردم باز برمیگردم ٣٠ کیلو باید کم کنم

آره خوشم میومد از اراده تون ..انشاالله با این عمل خیلی خوب کم میکنین...من دخترخاله ام انجام داد خیلی عالی شده 

مرسی عزیزم ❤❤

گلم میشه بپرسم  بدای سلیو چه شرایطی باید داشته باشی اگه میشه شرایطشو کامل بهم بگو 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
گلم میشه بپرسم  بدای سلیو چه شرایطی باید داشته باشی اگه میشه شرایطشو کامل بهم بگو

بی ام ای بالای ٣٥ رو عمل میکنن البته به قیمت ازاد میشه ٣٥رتون ولی بی ام ای بالای ٤٠ بیمه شامل میشه تقریبا ١٧ تومن

بی ام ای بالای ٣٥ رو عمل میکنن البته به قیمت ازاد میشه ٣٥رتون ولی بی ام ای بالای ٤٠ بیمه شامل میشه ت ...

گلم بی ام ای چیه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
قد و وزنت رو بگو برات حساب کنم

والا برام بابام میخاستم قدش ونمیدونم گلم 

قد و وزنت رو بگو برات حساب کنم

گلم اگه میخای عمل کنی انشالله به سلامتی بعد عمل بیای اینجا تاپیک بزنی ماهم خوشحال بشیم 🌷