2777
2789
من 4 ماه دیگه عروسیمه با همسرم خیلی درباره این چیزا میحرفم

ما هم میخوایم عروسی بگیریم

ولی بخلطر کرونا میترسیم

شما چجوری مراسمتونو برگزار میکنید؟

باغ گرفتین؟

فقط واسه مشورت میپرسما😅

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
همشون؟ من تصمیم می گیرم تا آخر مجرد بمونم

اکثرا اینجورین سرکار خسته بشن هم که ...

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووووف شوهرم داغون كردن حتي دسته گل شب عروسي رو زنك زدم ب دوستش رفت برام سفارش داد

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند
ما هم میخوایم عروسی بگیریم ولی بخلطر کرونا میترسیم شما چجوری مراسمتونو برگزار میکنید؟ باغ گرفتین؟ ...

باغ گرفتیم ولی مهمونای زیادی دعوت نکردیم به خاطر همون کرونا  

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

مردها موجوداتی چندش ان😭😭😭من الا باش رفتم بیرون ازماشین پیاده هم نشد😂😂

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
به نظرم مجرد بمون  وای خدا چرا ازدواج کردم اخه چراااا؟! ازدواج هیچ چیز زیبایی توش ندارع هیچی ...

واقعا ازدواج یکی از بزرگترین اشتباهات من بود💔

مگر اینکه خدا واسم خواسته باشه

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

از دوران دوستی زیاد حرف زدیم دربارش

زیاد اهل رقص نیست ،اهنگو گذاشته به عهده ی خودم😌ولی درباره ی صفرتا صد خونه حرف میزنیم خودشم حس خوبی داره مخصوصا دکوراسیون

البته بهتره این موضوعات زمان مناسب بیان بشه وقتی ک همسرت سر خلق هست