2777
2789
عنوان

بعد یک ماه زنگ زد

549 بازدید | 29 پست

قهرم و  خونه مامانمم پنج شنبه پیام داد ک یکی رو میفرسته بیاد دخترمون رو ببره پیش خودش و فرداش نیومد.

امروز از صبح چند سری زنگ زده و جواب ندادم بنظرتون جوابشو بدم ببینم چی میگه یا ن بمونم  بیاد خونه بابام رو در رو حرف بزنیم ؟

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

رودرو بهتره

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رودرو بهتره

از لحاظ میگید ینی جواب زنگاشو ندم

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
تصمیممت چیه میخواهی جدا بشی

اره ولی اصلا نمیخوام خیلی دو دلم

بچت چی چند سالگشه پیش شما باشه یا اون

بچم نزدیگای 5 فعلا پیش خودم

منم نمیخوام ولی شوهرم این دیونه هاشده یک دفعه میگه نمیخوامت 

مثل شوهر من این سری دومین بارشه دفعه اول مامان اومد و برگشتم

اگ دلیل دعواتون خیلی چیز مهمی نبوده 

تمومش کن یه ماه زیادی بوده واسه قهر آشتی کن برگرد سر زندگیت بچتون به هردوی شما نیاز داره زندگی رو بخاطر بچه هامون آسون بگیریم 

کاش انتهای لحظه ها تکرار دوباره ی باتو بودن بود😔 داداشم علی جانم