2777
2789
عنوان

اگه دوستت بهت بگه به شوهرت بگو من حاملم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا بگو شوهرم میگه ب ک..رم ک حامله اس

این دیگه از دندون شکن رده

نمیخوام ب این تندی بگم 

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍

بگو چشم بعدم خلاصش کن😂👎

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨
نگیا

ن بابا

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
وا بگو شوهرم میگه ب ک..رم ک حامله اس

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

بهترین جواب🤪

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊