2777
2789
عنوان

بدویین بیاین ببینید مامان زهرا چه کرده😍🤗🤩دندونی دخملم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 23 پست
دعوتی داری؟

نه عزیزم ما رسم داریم اجیل پخش میکنیم به فامیل اما مادرامون فقط هستن لباس اینارم بیشتر برای اینکه عکس میگیرم و یادگاری بمونه تدارک دیدم

خوشبختی یعنی وجود دخترم روشنا😍روشنایی زندگیمون    تیکر یکسالگی پرنسس مامان😍😍😍
مبارکه🤩🤩عکس آش و کیک شم بده بعد

عزیز من دیگه اش نمیدم اجیل قراره بدم کیکشم فعلا سفارش ندادم ینی جشن نگرفتم که اینا تدارکات قبله😅کیکم چن مدل ازنت دراوردم اما قطعی نیس هنوز انتخابم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ما رسم داریم اجیل پخش میکنیم به فامیل اما مادرامون فقط هستن لباس اینارم بیشتر برای اینکه عک ...

خیییلی هم عالی

مبارک باشه

ان شاءالله شیرینی دانشگاه رفتنش رو پخش کنی😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خیییلی هم عالی مبارک باشه ان شاءالله شیرینی دانشگاه رفتنش رو پخش کنی😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤

قربونت مرسی گلم😘😘😘

مباركه يني رسم آش نداريد؟

مرسی نه گلم اما احتمالا یه قابلمه کوچیک بپزم به مامانا بدم فقط همین

کجایی زری، دختر گلت خوبه؟ خیلی وقته ازت خبری نیست، چیکارا میکنی

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘