2777
2789

این اخرین تاپیک امروزمه.ذهنم خیلی درگیره.نتونسم به جواب برسم.بچه ها تاپیک قبلیمو نمیدونم خوندید یا نه راجب برادر دوس پسر سابقم بود ک بم پیشنهاد داده بود!ولی نگید بهم تلافی بده و فراموش کن.میخوام جبران کنم بدی که بهم کرد نمیخوام سکوت کنم و اونم به ریشم بخنده بهم انگیزه بدید🖤حالا که همه چی تموم شده چرا فقط این وسط من درگیر باشه ذهنم اونم اتیش بگیره خو.اون اولویتم بود ولی من گزینه اخرش بودم.اون قبلاهم دوستاشو داداشو به منو رابطم ترجیح داد و منو شکست که البته متوجه شد همون دوست صمیمیش بدشو میخواد و دعواکرد باهاش،الانم که داداشش داره بش خیانت میکنه!؟چرا نگم اخه!؟بین همه این ادما من فقط علاقم بهش واقعی بود ولی منو ترد کرد.کاش بگید برو خودتو خالی کن هرچیزی که لایقشرو بهش بگو خیانت داداششم بگو اتیشش بزنو براهمیشع برو🙂🖤

ای بابا بیخیالشون شو چرا میخوای بینشون و بهم بزنی میدونم و میفهمم ک میخوای اینکارو کنی تا دوس پسر سابقت یجورایی حسودی کنه ولی نکن اینکارو بین دوتا داداشو خراب نکن بعدم طرف بهت گفت درصورتی ب بقیه میگه ک جوابت مثبت باشه حالا هم  ک جوابت مثبت نیس اینکارو نکن اگ جواب مثبت میدادی بازم لشتباه بود

چون ادمی ک بلافاصله یا بعد از گذشت مدت کمی از کاتش دوباره رل بزنه یا واقعا قبلیو دوست نداشته یا بعدیو واقعا دوست نداره 

بیخیال شو دوتارو از همجا بلاک کن با هرسختی ک هست با خودت کنار بیا و زندگیتو بکن بهت قول میدم یروز برمیگرده ک تو دیگه واست مهم نیست و اونموقع وقتی ردش کردی خودش تلافی کارش میشه الان نیازی ب اینکارا نیس

عزیزم تو حتی اگ بهش بگی هم تلافی نکردی چون اونا واس هم ی دلیل منطق میارن اخرشم میگن ولش کن دختره رو و ب زندگیشون ادامه میدن فقط با موفقیت و خوشحالی خودت میتونی تلافیشو در بیاری 

وقتی تو خوشحال باشی موفق باشی اون طرف بعد حرصی و پشیمون میشه پسرا همینن اگ ببینن بدون اون هم خوشحالی بیشتر حرص میخورن تا اینکه هی نشون بدی ضربه خوردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.