2777
2789

میشه بامنم صحبت کنید راهنماییم کنید؟🙏

درسته که گاهی دعای ما به نفع ما نیست و خدا حاجتمونو نمیده،گاهیم به هررر طریقی شده خواستمونو عملی میکنیم و میبینیم اره بابا کاش نمیشد یه حکمتی توش بود🙏اما الان بحث من اینه من از خدا خواستم یکی برگرده میدونستم برگرده هم فایده نداره چون ادم درستی نبود ولی از خدا خواستم درستش کنه و برگردونش.حالا خود طرف برگشت درستم نشده بود بیشترم ضربه زد بهم.بهش گفتم میسپرمت بخدا خدا از حق الناس نمیگذره گفتم نفرینت میکنم نفرین مظلوم میگیره.برگشته میگه نفرین اول به خودت برمیگرده برو منم سپردمت به خدا.الان دعای من اینه که هرکاری باهام کرده صدبرابرش برگرده تو زندگیش یبار نه چندین بار منو به بازی گرفت دعام پشیمونیشه و شکست خوردنش چون بار اول ممکنه اشتباه کنی بار دوم و سوم به خواست خودت اشتباه کردی.میخوام بدونم چرا مستعجاب نمیشه؟!روز به روز خوشحال تر از دیروزه موفق تر از دیروزه.بخدا دعام ناحق نبوده مگه نمیگن تو قرانم گفته شده نفرین مظلوم میگیره پس قضیه برگشتن به خودت چیه دیگه

شما ببخش و فراموش کن که ارامش بگیری و خوشحال زندگی کنی عزیزم 

مامانم همیشه میگفت خدا جای حق نشسته، به وقتش هرکسی تاوان کارا و بدی هاشو توی همین دنیا پس میده و بعد میمیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اصولا نفرین بار فرکانسی خوبی نداره ولی مطمئن باش که ادما تقاص میدن دیر یا زود

من دیذم ادمایی ک سرخودشون هیچ بلایی نیومده ولی بچشون یه طوری شده

ولی بنظرم بخشش چون تو لایق ارامشی

خب وقتی میدونستی فایده نداره برگشتن بازم دعا کردی برگرده،پس خدا دیگه چیکار کنه وقتی خودت میدونی و... ...

من میگفتم ادما ممکنه اشتباه کنن حتی من پس همه بیخیال هم بشیم!؟باور داشتم که میتونم درستش کنم و خوبی و بهش یاد بدم.من خواسته بودم وقتی برمیگرده ادم شده باشه حتی خودش پشیمون برگشته بود.ولی نمیدونم این بشر چشه خیلی تاثیر پذیر و دمدمی مزاجه خودش نمیدونه چی میخواد خیلی دهن بینه خیلی هیجانیه گاهی حس میکنم دست خودش نیست.ادمای دورشم یکی از یکی بدتر.تنها پناه من خدا بود فقط به اون رو زدم

ببین اصولا نفرین بار فرکانسی خوبی نداره ولی مطمئن باش که ادما تقاص میدن دیر یا زود من دیذم ادمایی ک ...

خیلی میبخشم من حتی دعاهای منفیمم زبونی تو دلم واقعا نمیتونم بخوام شاید سر همینه که دعام نمیگیره.ولی این اخلاقمو دوس ندارم نمیشه که بیان اسیب بزنن و تو ببخشی 

شما ببخش و فراموش کن که ارامش بگیری و خوشحال زندگی کنی عزیزم  مامانم همیشه میگفت خدا جای حق نش ...

چی بگم نمیخوام زیاد از رو داستانمون بگذره بعدا جواب کاراشو ببینه چون مطمعنم میگه به کدامین گناه🤦منو یادش نمیمونه