2777
2789

خانم ها چندتا سوال دارم 

با ورزش میشه باسن برجسته کرد؟ بعضی ها رو میبینم باسن نداشتن بعد ی مدت باسن دار شدن عمل هم نکردن

و اینکه لیزر بیکینی باعث روشن تر شدن بیکینی میشه؟

برا روشن تر شدن چکار کنم چیزی  ک واقعی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیز یه ورزش هست که اسمش رو فراموش کردم . حرکت هاش جوریه که مداوم انجام بدی تاثیر. داره .من باشگاه میرفتم مربی بهم یه حرکت یاد داد که با پله میشه انجامش بدی مثلا دو تا پله رو باهم میزی بالا یا خم میکنی خودت رو . بعد ما دوساله اومدیم تو این خونه مون اسانسور نداره طبقه چهارم هستیم همیشه از پله بالا اومدنی اون حرکت ها رو انجام میدم . آخرین بار که ابجیم رو دیدم گفت چیکار کردی باسن درآوردی 🤣 دیدم تاثیر داشته 

آره عزیز یه ورزش هست که اسمش رو فراموش کردم . حرکت هاش جوریه که مداوم انجام بدی تاثیر. داره .من باشگ ...

من نفهمیدم

اسم ورزشه چیه؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یعنی چی بخورم گوشت خوبه؟

بعد از ورزش حتما پروتین بخور یه تیکه مرغ اب پز یا دو تا تخم مرغ اب پز بدون زده شو بخور

جوپرک با موز هم خوبه 

و یادت باشه خواب کافی هم خیلی موثره تو عظله سازی