2777
2789
عنوان

کسی هست بچه شیر بده بعد دوباره باردار باشه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا تا یکی دوماه داد بعد شیرش مثه اینکه تلخ شد نخوردش بچش

وای تو رو خدا ازش بپرس چرا بهش نداد بهم بگید بعد

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
برو آزمایش خون مطمعن شو 

من مهم بچمه که بتونه شیرشو کامل بخوره حتی حاضرم اون یکی که بدنیا اومد بهش شیر خشک بدم ولی اینو شیر خودمو

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
گفتم حالا بچت ۱ ساله هس دیگه مجبوری از شیر بگیریش .ولی چون نوزادت کوچیک هس حتما از دکتر زنان بپرس&nb ...

مگه شیر خودمو بهش بدم چی میشه شاید شیر من تلخ نشه

من مهم بچمه که بتونه شیرشو کامل بخوره حتی حاضرم اون یکی که بدنیا اومد بهش شیر خشک بدم ولی اینو شیر خ ...

ماه ۸ و۹ که رفتی صد در صد نمیتونی به نوزادت شیر بدی چون بهش نمیسازه به خصوص اگه جنسیت جنین فرق داشته باشه با نوزاد ۴ ماهت 

ماه ۸ و۹ که رفتی صد در صد نمیتونی به نوزادت شیر بدی چون بهش نمیسازه به خصوص اگه جنسیت جنین فرق داشته ...

الان دختره

مگه شیر خودمو بهش بدم چی میشه شاید شیر من تلخ نشه

شیری که الان به نوزادت میدی و شیری که به بچه ای تو شکمت هست وقتی به دنیا آمد میدی فرق می‌کنه طعمش .و شیر بچه دومت رو بچه اولی نمیخوره 

یعنی دوتاش دختره؟ بازم چه دوتاش دختر باشه یا پسر فرقی نداره بازم نمیتونی بهش شیر بدی  و اگر ک ...

نه الان که مطمئن نیستم که اصن باردار باشم