2777
2789
عنوان

نظر سنجی

28 بازدید | 2 پست

من زیاد حساسم یا شما هم اینجورید ؟

من عروسی نکردم خب چند روز پیش رفتم خونه پدر مادر همسرم. تازه اومده بودم نشسته بودم .مادر شوهرم دستش بند بود تو اشپز خونه پدر شوهرم گفت بلند شو برو کمکش 🙄 منم از جام بلند شدم رفتم گفت والا کاری ندارم فقط ظرفا جابه جا میکنم منم برگشتم نشستم.

بعد از میوه خوری من ظرفا رو بلند کردم ببرم اشپزخونه پدر شوهرم گفت اینو بزار جاش اونا رو ببر🥴

رو مخ مه احساس میکنم سعی داره بهم دستور بده چیکار کنم نکنم هر چند که من از خانواده مرفه ای هستم اصلا زیاد کار خونه انجام ندادم.انتظار این شیوه صحبت ندارم

نظر شما چیه؟

پدر شوهرت چجور آدمیه؟🤔

لابد فکر میکنه مثل دختر خودشی اینجوری میگه 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

زودتر كمك كن كه كسي نخواد بهت دستور بده ،منم وقتي ميرفتم خونه ي مادر شوهرم اوايل مثلا مينشستم شوهرم ميگفت ظرفا رو كمكش جمع كن،من بلند ميشدم و بعدش ديگه خودم ميفهميدم چه وقتايي نياز به كمك هست و كمك ميكردم و ديگه كسي بهم چيزي نگفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.