من نمیخوام همچین اشتباهی کنم برا یکی از دوستام میپرسم
نصیحت نکنین لطفا
بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
خیلیا اینطورن، ببین بعضی پسرا هستن ک کارو خونه زندگیشون همون زیر بیست سال مشخصه دختر خالم با ی پسر ۱۹سال ازدواج کرد الانم زندگیشون خوبه بستگی داره پسره چجوری باشه ب پسرای زیر۲۵سال نمیشه زیاد اعتماد کرد چون کلا رنگ عوض میکنن
بچه ۱۸ ۱۹ ساله حتی شغل ثابت و بیمه نداره چجوری میخواد زن بگیره!
شوهر من ۲۴ سالش بود حتی مادرش میگه زود بود چجوری زن بچه ۱۸ ساله میشن؟؟؟
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️