2777
2789
عنوان

کتاب و روانشناسی کودکان

539 بازدید | 46 پست

سلام به مادران و پدرانی که به تربیت فرزند خود اهمیت میدن و به این تاپیک اومدن 

سپاس گذارم

اول از همه جا داره کتاب چگونه با کودک خود رفتار کنیم ترجمه دکتر صحابی  معرفی کنم این کتاب شامل تمام مسائل رفتاری وغیره کودک هست که شامل  رده سنی از تولد تا ۱۲ سالگی میشه .

شما میدونید چرا کودکان وابستگی بیش از حد به والدین دارن حتی هنگامی که میخوایید تنها برید خرید و میترسید کودک گریه کنه و بیتابی شما رو بکنه؟

دقت کردید در  کودکان خارجی چرا وابستگی کمتر هست و والدین به سفر میرن بدون کودک و کودک هیچ بهونه نمیاره وراحت با پرستار ها میسازند 

اینه که مکان خواب کودک در بغل پدر و مادر نیسته و جدا هست حتی در اتاق دیگر 

بهتر هست تو ۸ ماهگی و حتی زودتر مکان خوابشو جدا کنید.

لطفا برای کوچکترین مسایلی که به نظرتونم نمیاد برید مشاوره کودک تا فرزندانی صالح راست کردار پندار و گفتار تربیت کنید .

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

لطفا به اهمیت وقت گذاشتن و بازی با کودکان بیشتر توجه کنید 

سعی کنید حدالامکان بازی هایی انجام بدید هم جنبه بازی داشته باشه هم جنبه سرگرمی

سعیکنید خودتونو جای کودکان بزارید و هرجوری دوست دارید دیگران با شما رفتار کنن شما هم با کودکان رفتار کنید همچنین برعکس هر رفتاری دوست ندارید با شما انجا بدن با دیگران انجام ندید

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام . خوشحالم برگشتین✌✌✌

سلام ممنونم ازتون .

عذر میخوام بجا نیاوردم؟

شما ازمعدود کاربر ها و خانم هایی هستید که از برگشت کاربر اقا ابراز خوشحالی کردید ممنونم

فاطمه_صابر✌ اون اکانتم ترکید.

سلاااام حالتون خوب ؟

الان سرچتون کردم ندیدمتون

پست بالا رو ویرایش کردم 

فاطمه_صابر✌ اون اکانتم ترکید.

چرا تعلیقتون کردن منو بی دلیل

شما بسیار مودب و باسواد هستین . با اینکه متاهل هستم ولی کلی چیز ازتون یاد گرفتم✌

ممنونم ازتون نظر لطفتونه.

من هدفم از حضور در این سایت همین بود که بتونم کمکی کرده باششم به دیگران حتی با مشاورمم صحبت کردم اونم خوشحال شد و کارمو تایید کرد

؟میتونم محظ خوشحالی بپرسم چی ازم یاد گرفتید ؟

ممنونم ازتون نظر لطفتونه. من هدفم از حضور در این سایت همین بود که بتونم کمکی کرده باششم به دی ...

اول اینکه جلف نیستین شاید شده باشه باهم راحت باشیم و بحث کنیم ولی از حد خودتون خارج نشدین آقا دانیال.

کاملا منطقی زمانی که صداتون میکنم تو تاپیک ها جواب بچه ها رو میدین .

کلی کتاب خوب واسه مطالعه بهمون معرفی کردین.

من ازت ممنونم✌✌✌🌹🌹🌹

خدایا ممنونم اگه راه اشتباه میرم ، راه برگشت رو نمیبندی✌
اول اینکه جلف نیستین شاید شده باشه باهم راحت باشیم و بحث کنیم ولی از حد خودتون خارج نشدین آقا دانیال ...

خیلی خوشحالم ممنونم 

جالب بود،منم معتقدم بچه رو باید مستقل بار اورد👌

سپاس 

مستقل بودن مثل این کار 

مثلا وقتی کودک میخواد غذا بخوره بزاری خودش بخوره و ریخت و پاش کنه ولی کمی بخوره نهایت ۱ سالگی کلا خودش تنها  بدون کمک کسی غذا بخوره یا از این قبیل کارها

سلام .

من دارم لغو کاربری میزنم چون خیلی کار دارم و تا زمانی که اکانتم فعال باشه نمیتونم از اینجا برم.

امیدوارم همیشه شاد و موفق باشید😊✌

خدایا ممنونم اگه راه اشتباه میرم ، راه برگشت رو نمیبندی✌
سلام . من دارم لغو کاربری میزنم چون خیلی کار دارم و تا زمانی که اکانتم فعال باشه نمیتونم از اینجا ب ...

میشه نری یلحظه؟یچی بگم؟