2777
2789
عنوان

آی وی اف

87 بازدید | 9 پست

سلام خانما من شوهرم مشکل داشت اسپرمش صفر بود حدودا چهارماه قرص خورد بعد رفتیم یزد بیمارستان مادر اون قرصم همونجا بهش داد حالا دیروز یزد بودم که باز آز اسپرم داد که گفت ی مقدار خیلی کم اسپرم پیدا شده که مرده هستن بعد رفتیم پیش دکتر دهقان که از اول پیش ایشون رفته بودیم گفتن حرکتشون صفر اینا شما باید ای وی اف کنید طبیعی باردار نمیشین باید میکرو و ای وی اف کنید خواهشا اگه کسی تجربه ای وی اف داره بهم بگه چجوریه اخه من هیچی ازش نمیدونم میکرو چیه که گفته؟؟ قیمت آی وی اف چنده حدودا برا ای وی اف چکارا باید بکنم من سنم ۱۸ هسته الان واسم ضرر نداره یا زود نیسته؟؟ خواهشا راهنماییم کنید

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بلد نیستم🥺

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).

ببین شما مثل من توی سن کم گرفتار مشکلات ناباروری شدید اگر وضع مالی خوبی دارین ادامه بده اگر نداری قیدشو فعلا بزن تا ۲۰سالت بشه حداقل وگرنه ریشه کن میشی از پول خرج کردن 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
ببین شما مثل من توی سن کم گرفتار مشکلات ناباروری شدید اگر وضع مالی خوبی دارین ادامه بده اگر نداری قی ...

وضع مالیمون زیاد خوب نیس ولی خب شوهرم بیخیال نمیشه میگه هرچی دیر تر بدتر میشه شده وام میگیرم قرض میکنم مشکلمون حل بشه

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺
وضع مالیمون زیاد خوب نیس ولی خب شوهرم بیخیال نمیشه میگه هرچی دیر تر بدتر میشه شده وام میگیرم قرض میک ...

خب انشالله هرچی خیرتون عزیزم😘😘😘 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
وضع مالیمون زیاد خوب نیس ولی خب شوهرم بیخیال نمیشه میگه هرچی دیر تر بدتر میشه شده وام میگیرم قرض میک ...

عزیزم وضعیت مالی برای بچه دار شدن مهمه فعلا بزار متوقف بشه 

ای وی اف برای تو سخته گلم دردش مال توعه  استراحت مطلقش مال توعه 

یکم صبر کن در حد سه چهار سال  برای تو خیلی ضرر داره 

تخمدان هات اسیب میبینه