2821
2789
عنوان

درامد زایی دختر مجرد

244 بازدید | 20 پست

به نظرتون چیکارا میتونم کنم واسه درامد زایی به غیر از ارایشگری البته

خدایا دمت گرم هوامو داشتی ...حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات محمدی پسند هم واسه سلامتی امام زمانمون بفرست                                                                       

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه درس خونده هستی کلاس زبان کلاس ریاضی والله الان بچه ها حتی امار ساده هم می رن کلاس 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

تحصیلات چی داری؟دانشگاه؟

دارم برای کنکور میخونم

خدایا دمت گرم هوامو داشتی ...حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات محمدی پسند هم واسه سلامتی امام زمانمون بفرست                                                                       

من خودم تدوین سایت و تا جایی که میتونم برنامه نویسی انجام میدم الانم دارم سایت خودمو اماده میکنم برا فروش کالا ولی خب خیلی سخته چشمام ضعیف شده و اکثرا خواب ندارم و درسمم یکم افت کرده و خب دو سال داشتم از بابام یاد میگرفتم

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
من لیسانس دارم فعلا بیکارم امروزم یجا رفتم واسه استخدام به حساب خودم با نگهبانیش بحثم شد نگو رئیس حر ...

ان شاء الله که یه شغل با درامد خیلی خوب پیدا میکنی .

مرسی عزیزم همچنین واسه تو...ولی خیلی اعصابم خورده اوج بدشانسیم بود امروز

قربونت 

نگران نباش بالاخره زندگی بالا پایین داره 

دوره ی اوج ما هم به امید خدا در بهترین زمانش میرسه   

من لیسانس دارم فعلا بیکارم امروزم یجا رفتم واسه استخدام به حساب خودم با نگهبانیش بحثم شد نگو رئیس حر ...

چرااااااااااااااااا ؟؟؟؟  

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
چرااااااااااااااااا ؟؟؟؟    

من با ی لباس معمولی رفتم اداری نبود تیپم ولی خب بدم نبود ...بعد چندبار با اون لباس رفتن و اومدن یهو امروز گفت حجابتون مشکل داره نمیشه برین...گفتم بابا ی برگه میخوام بگیرم از فردا عوض میکنم گفت ن اصلا استخدامم دیگه نداریم  منم یساعت الاف بودم قاطی کردم گفت تو نمیتونی کسی رو استخدام کنی یا بر کنار کنی تو فقط میتونی اینجا رفت و امد هارو هماهنگ کنی پرسنل خودتون تیپشون افتضاحه...هیچی دیگه اومدم بیرون بعد فهمیدم اقا رییس حراست بوده حتی میتونسته معاون هم بر کنار کنه اونوقت من اونجوری باهاش حرف زدم 😄😄طرف گفت من ۲۰سال اینجا کارمیکنم بااین یارو انقد دهن ب دهن نشدم بعد تو نیومده اینجوری حرف زدی باهاش