2777
2789

سلام خانوما وقت همگی بخیر

خانوما من دیروز فیبروز کردم اما افتضاح درش اوردع،انگار کلا همع جاشو پر  کردع کلا ابروهام سیاه شدع،تا بع تاهم هستن.نمیتونم به آیینه نگاه کنم از بس مصنوعی شدم/=

یک ماه دیگع عروسیمع تورو خدا بگین چیکار کنم تا۱۰روز برع؟

نمیتونم با این وضع برم دنبال کارا

توروخدا کمکم کنین♡

اولش اینجوریه بعدش کم رنگ و طبیعی میشه عاشقش میشی من خودم پارسال سالن خانم مریم حمزه ای میکرو کردم اولش تیره شده بود زخمم بود خیلی ترسیده بودم با اینکه بهم گفته بودن اوایلش تا زخم ها بریزه اینجوریه همش زنگ میزدم ازشون سوال میکردم  حتی یکبار  10شب تماس گرفتم سوال داشتم جوابمو دادن
الان میخوام برم دوباره برای ترمیم نمیدونم کار فیبروزکارتون چجوری بوده اما درکل اولش طبیعی و اینکه واقعا برای این کارا بهترین جا برید چون اگه خدایی نکرده خراب بشه ریمووش خیلی سخت به نظر من که مریم حمزه ای بهترینه موادشون خیلی خوبه اصلا بد رنگ نمیشه و دقیقا همونی که ازشون میخوای رو برات انجام میدن

https://maryamhamzei.com/
اینم پیج اینستاگرامشون 

فـقـط مـال منے تــــو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری ک توصیف کردی فقط با عکس...🐰

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...

توک میدونستی یه ماه دیگ عروسیته چرا الان انجام میدادی خب میذاشتی بعد عروسی🐰

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
اخع خیلی تابه تاست بعد ۳روزی کع ارایشگر گفتع اب نزنم بصورتم،هرروز بشورمش زود میرع؟

ن نشور اولش ابنجوری میشه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
اخع خیلی تابه تاست بعد ۳روزی کع ارایشگر گفتع اب نزنم بصورتم،هرروز بشورمش زود میرع؟

خب اونجا مگه نمی‌دیدیم تابه تاس خب میگفتی درست کنه 

البته بعدش ترمیم میکنن

فـقـط مـال منے تــــو...