2777
2789
عنوان

دوستانی که فیبروز کردن خواهش میکنم راهنماییم کنین😢😭

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 27 پست
جلو آیینع میرم گریم میگیرع/=

اخیییی یه عکس بده حالا شایدم فقط از چشم خودت بد باشه

مشکی زدی؟منم واسه همین میترسم انجام بدم 🐰

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
خب اونجا مگه نمی‌دیدیم تابه تاس خب میگفتی درست کنه  البته بعدش ترمیم میکنن

بی حسیش رفتع بود درد داشت

هرچقدرم میگفتم تا به تاست قبول نمیکرد،البتع الانم قبول نمیکنع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم از شر مداد ابرو خلاص شم/=. بدتر کردم

یه عکس از ابروهات بده

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
گفتم از شر مداد ابرو خلاص شم/=. بدتر کردم

😭😂😂💔

من سه ساله هرجا میرم مداد ابروعه توکیفمه لعنتی😂🐰

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
اخع مثلا تا کی؟

ببین سه روز صبر کن خب بعد بشورش دیدی تابه

تا هستش برو برات درست کنه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
با چی بشورم زودتر میرع؟

برو حموم دیگه 

ن بابا همع میگن بد زدع ارع نزن پشیمون میشی😭😢

اشکال نداره عزیزم کم کم درست میشه

بعدشم عروسیت ارایشگره خودش با مدادو اینا خوشگلش میکنه واست🐰💛

اولش تابه تاست چون ابروها ورم میکنن اینطوری به نظر میاد ... 

و خیلی پررنگ میشه چون پوست رنگهارو پس میزنه و ابروها زخم هستن بازم اینطور به نظر میاد ... 

اگر ارابشگرت معروفه و نمونه کارشو قبلا دیدی بهش اعتماد کن ده روز دیگه کاملا کمرنگ میشه 

یا خدا ینی همینطور مصنویی میمونع؟؟؟؟؟؟؟

فیبرز تا یکسال هستش . کمرنگ میشه اما نمیره . اگه واقعا رو اعصابت برو پاکشون کن راحت 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔