2777
2789
عنوان

کار اینترنتی

199 بازدید | 29 پست

خانم هایی که واقعا نیاز دارن به کاری که نه سرمایه اولیه بخواد

نه نیاز به تحصیلات و هنر خاصی داشته باشه

اموزش رایگان هم داشته باشه میتونن به شماره واتساپ یا در تلگرام بهم پیام بدن راهنمایشون کنم

البته اموزش ها انلاین هست و حتما باید واتساپ داشته باشید 🌹

به نظر من تو این زمونه یه حقوق برای داشتن زندگی راحت دیگه جواب نمیده

کار اینترنتی شاید اولش سخت باشه ولی زرنگ باشی بعدش شیرینه

شما حتی اگر کاری هم بلد نباشی وارد این کار که بشی چیزی از دست نمیدی چون قرار نیست هزینه ای کنی 

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔

چه کاریه؟ نکنه گت لایکه😐😐😐

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کارش چیه 

یه شرکت فروش محصولات ارایشی بهداشتی هست که محصولات خودش را با قیمت خیلی کم به شما میده و شما با قیمت بیشتر میتونید بفروشید و ماهانه پورسانت هم دریافت میکنید

دوره های رایگان جذب مشتری و اشنایی با ساختار انواع پوست و مو هم براتون میزارن و 24 ساعته هم شما را ساپورت میکنه

یه شرکت فروش محصولات ارایشی بهداشتی هست که محصولات خودش را با قیمت خیلی کم به شما میده و شما با قیمت ...

🥴🥴🥴باید سرزبون داشته باشم که نداریم

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
🥴🥴🥴باید سرزبون داشته باشم که نداریم

والا به خدا منم نداشتم هنوز هم ندارم اما یادم میدن ولی خدایی روابط اجتماعی و اعتماد به نفست عالی میشه

چه کاریع

یه شرکت فروش محصولات ارایشی بهداشتی هست که محصولات خودش را با قیمت خیلی کم به شما میده و شما با قیمت بیشتر میتونید بفروشید و ماهانه پورسانت هم دریافت میکنید

دوره های رایگان جذب مشتری و اشنایی با ساختار انواع پوست و مو هم براتون میزارن و 24 ساعته هم شما را ساپورت میکنه

والا به خدا منم نداشتم هنوز هم ندارم اما یادم میدن ولی خدایی روابط اجتماعی و اعتماد به نفست عالی میش ...

توبرو جلو اگه خوب بود ماروهم خبر کن

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
توبرو جلو اگه خوب بود ماروهم خبر کن

شکر خدا الحمدالله تا الان خیلی خوب بوده خدا کمک کنه بقیش هم عالیه ان شاء الله 

جاریم ده ماه جلوتر از من وارد شد حاظر نشد به من بگه اون که نداشت یه روسری بخره عید که دیدمش 4 میلیون فقط پول لباس های خودش بود 

پس چرا من نتونم قطعا من هم میتونم