2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 39 پست
عزیزم اول باید شیر روز رو بگیری بعد شب وگرنه بچت اسیب میبینه روحی...من بچم روزا ب سینم لاک میزنم نمی ...

برعکسه ها بچه باید نهایتا یکسالگی دیگه شیر شب نخوره حتی بعصی دکترا میگن از 6ماهگی

چون شیر شب برا چه فایده نداره میشه انسولین و باعث خرابی دندونم.میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خودش کم بیدار شد منم بهش شیرخشک‌میدادم که راحت بخوابه نخوام جابجاش کنم چون خوابش کمه حالا به نظ ...

نه دیگه من بچم سیرخشکی نیست وابسته سینه خودمه تو اگه شیرخشک میخوره بهش بده اما روزا بعد از دادن غذا شیرخودتو بهش بده تا دوسالگی 

غذاش هم کمه فعالیتش بالاست ولی کم میخوره 

دختر منم همینجوریه کم میخوره ولی بزرگتر ک بشن حجم غذاشون بیشتر میشه نگران نباش من دخترمو بردم دکتر تغذیه خوب بود توهم ببر اگه میدونی وزنش کمه 

اخه میگن تا دوسال باید شیر مادر بخوره و ...

چی بگم والا گفتم طرفدارای شیر مادر میریزن سرم ولی تا شش ماه شیر مادر خوبه و بعدش شیر خشک بهترم هست

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
دیروز پریود شدم اما کلا یه مدته دپرس شدم همش به فکر مرگ بودم یه مدت

همیناست، شرایط روحی و جسمیت مناسب باشه شیرتم برمیگرده 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
دختر منم همینجوریه کم میخوره ولی بزرگتر ک بشن حجم غذاشون بیشتر میشه نگران نباش من دخترمو بردم دکتر ت ...

روی نمودار که خوبه من فکر میکنم خیلی باید تپل باشه😁

راستی شما پنج وعده میدی به دخترت؟

پس شیرمو قطع نکنم

نه .دکتر تغذیه کودکان گفت اینارو اما دختر منکه دیگه یماه مونده برای دوسالش کم کم دارم قط میکنم پوشکشم شکر خدا یاد گرفته خودش میره هرچند از نوزادی شبا پوشک نکردم عزیزدلم شبا اصلا خودشو خیس نمیکنه ...ولی برای بچه ی شما هنوز زوده.ااما اول غذا بعد شیر 

نه .دکتر تغذیه کودکان گفت اینارو اما دختر منکه دیگه یماه مونده برای دوسالش کم کم دارم قط میکنم پوشکش ...

ممنون از راهنماییت عزیزم خیلی لطف کردی

خدا دختر گلتو حفظ کنه برات

حالا دوروزه دارم سعی میکنم برگردم به حال خوبم

تو میتونی تلاش کن 😊 والا منم بودم مثه تو. هنوزم هستم، بچه داری مسئولیت بزرگیه بنظرم خیلی حوصله و اعصاب میخواد، از طرفی من دچار افسردگی بعد زایمان هم شده بودم که چون درمان نشد طولانی و ادامه دار شد متاسفانه 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
روی نمودار که خوبه من فکر میکنم خیلی باید تپل باشه😁 راستی شما پنج وعده میدی به دخترت؟

نه 5وعده برا سن کمتره الان مثل خودمونه دختر من اما خب مقدارش کمه والا دخترمنم بهداشت میگن خوخیوبه ولی بردیمش دکتر تغذیه گفت کمه ولی خب چیکارمیشه کرد هر بچه یجوره کششون متفاوته

تو میتونی تلاش کن 😊 والا منم بودم مثه تو. هنوزم هستم، بچه داری مسئولیت بزرگیه بنظرم خیلی حوصله و اع ...

عزیزممم معمولا که بعد از زایمان حال روحی مادرها تغییر میکنه اما طولانی شدنش دیگه بدتره

ان شاالله خدا کمکمون کنه امانت دارهای خوبی باشیم