2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن کودک

202 بازدید | 39 پست

سلام خانمای عزیز

پسرم‌ یکسال و چهل روزشه و از ابتدا شیر خودم و شیر خشک رو همزمان میخوره

یه مدته حس میکنم شیرم کم شده

به نظرتون از شیر خودم بگیرمش؟؟

الان طرفدارای شیر مادر میریزن سرم ولی شیر مادر تا شش ماهگی لازمه بعدش اگه با شیرخشک عوض کنی بهترم هست

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کم‌ عذاب وجدان میگیرم وگرنه شب که خوابه بهش نمیدم

چه عذاب وجدانی برای رشدش خوبم هست

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
میخورم‌ چند روزه شیرم خیلی زیاد بود یه دفعه کم شد

عصبی نشدی؟  نزدیک پریودت نیست؟  استراحت کافی داری؟  تغذیه ات خوبه؟ اینا رو چک کن واسه اینا شیرت کم شده 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
یه کم‌ عذاب وجدان میگیرم وگرنه شب که خوابه بهش نمیدم

عزیزم اول باید شیر روز رو بگیری بعد شب وگرنه بچت اسیب میبینه روحی...من بچم روزا ب سینم لاک میزنم نمیخوره ولی شبا پاک میکنم تا چند ماه اول باید شبا بدی بعد کم کم شب هم میگیری ازش قبل خوابشم سیرش کن کمتر بیدارمیشه

عزیزم اول باید شیر روز رو بگیری بعد شب وگرنه بچت اسیب میبینه روحی...من بچم روزا ب سینم لاک میزنم نمی ...

اخه خودش کم بیدار شد منم بهش شیرخشک‌میدادم که راحت بخوابه نخوام جابجاش کنم چون خوابش کمه

حالا به نظرت روحیش آسیب میبینه؟؟

چه عذاب وجدانی برای رشدش خوبم هست

عزیزم کودک 56درصد پروتئن رو تا دوسالگی از شیرمادر دریافت میکنه و همینطور انرژی و ویتامین مابقی رو از غذاهایی ک داده میشه منتها کودک از 6ماهگی ب بعد باید اول غذا بخوره بعد شیرش بدی