2777
2789
عنوان

اگر صدای جیغ زدن بلند خانم همسایتون و بشنوین

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منکه یبار دعوا حسابی داشتم باسوهر آنچنان جیغی میزدم تو آسانسور خدارو صدا میزدم یعنی با تمام وجود اصلا هیچی برام مهم نبود فقط دلم خدا رو مخاست ببین طوری بود که اومدم بالا کلید بردارم شوهرم تو خونه بود ندیدم اون ترسیده بود سکته منم بیوفتم دستش هیچی دیگه داشتیم می‌رفتیم آگاهی که خدا خیر بده زن مغازه داره دید حالمو نزدیک سکته ام اومد بغلم کرد آب داد گفت دخترم آروم باش چیشده یکم نشستم بعد رفتم 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
والا منکه یبار دعوا حسابی داشتم باسوهر آنچنان جیغی میزدم تو آسانسور خدارو صدا میزدم یعنی با تمام وجو ...

باعثشم شوهر نکبتم که کتک خوردم تف کرد و مادرشوهر عوضیم بودند هیچوقت نمیبخشم به شوهرمم همش میگم سر پل صراط منتظرتونم . هرچند الان بدک نیستیم ولی یادم نمیره اذیتاشون . 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

فقط من مونده بودم من وامونده اونهمه فشار عصبی روم بود چرا غش نکردم آمبولانس بیاد تاتف کنه به شوهرم . فقط جیغ میزدم ناله میکردم از ته دل همسایه که هیچ فک کنم کل خیابون شنیدن 

چه فکری 

نه بابا.ولا همسایه ما تازه دو هفته هست اومدن تو ساختمون هفته پیش چند روز پشت هم جوری دعوا داشتن که در یک روز ۴ بار پلیس اومد.صدای زنه انقد بلند بود که داخل خونه ما میومد.ساعت ۳ نصفه شب ک پلیس اومد تو کوچه چنان بلوایی به پا کرد که همونجا جلو پلیس از شوهرش تعهد گرفت حق طلاقم گرفت و فرداشم رفت مهظر واسه کارای اداریش.الانم خیلی ریلکسه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.