2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 63 پست
ولش کن ارزششو نداره اون دیگه مث اشغال بی ارزش هست بزاره بره دنبال همین هرزه ها توهم جداشو خودتو به پ ...

ممیدونی خیلی درد داره من طلام رو فروختم ماشین خرید حالا یکی دیگه باهاش میگردونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکایت کن منتظر چی هستی😐نکردی ک ازت نمیترسه

رفتم دنبالش عکس اینا مدرک محسوب نمیشه باید ۴ تا شاهد داشته باشی که فامیل نباشن در اون مکان دیده باشن قاضی میگه عکس درست کردین

ممیدونی خیلی درد داره من طلام رو فروختم ماشین خرید حالا یکی دیگه باهاش میگردونه

خاک برسرش کنن ببین کی چوب همین کاراشو میخوره زمین گرده اگه بیچاره نشد بخدا اینجور ادما به هیچ جا نمیرسن فدای سرت بزار بره دنبال لیاقتش، میدونم سخته... 

یکاری کن یچیزی بنامت بزنه بعد طلاق بگیر برو 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
خاک برسرش کنن ببین کی چوب همین کاراشو میخوره زمین گرده اگه بیچاره نشد بخدا اینجور ادما به هیچ جا نمی ...

گل خانوم آنقدر زرنگهههههه  اطمینان دارم الان ماشین رو هم زده به نام کسی دیگه

رفتم دنبالش عکس اینا مدرک محسوب نمیشه باید ۴ تا شاهد داشته باشی که فامیل نباشن در اون مکان دیده باشن ...

چندتا دوستات و ببر ک حداقل دیده باشن یا همسایه ها

چی بگم والا مگه چندبار زندگی میکنی ک اینجوری خودت و عذاب میدی بخاطر ی ادم بی ارزش

چندتا دوستات و ببر ک حداقل دیده باشن یا همسایه ها چی بگم والا مگه چندبار زندگی میکنی ک اینجوری خودت ...

دادگاه ایران کثیف هست شاهد باید مرد عاقل و بالغ باشه تازه حتی اگر تو تخت هم بگیریشون اونجا میگن صیقه هستیم 

گل خانوم آنقدر زرنگهههههه  اطمینان دارم الان ماشین رو هم زده به نام کسی دیگه

همینو بگو این دیگه انقد وقیح شده همه کاری ازش برمیاد فقط دیگه نمون اگه سلامتیت و عصابت برات مهمه نمون بزار همه چیش تو سرش بخوره مرتیکه هوسباز شاید خدا خواست همون ماشینو دختره بالاکشید اینم پاپتی شد.. 

همینو بگو این دیگه انقد وقیح شده همه کاری ازش برمیاد فقط دیگه نمون اگه سلامتیت و عصابت برات مهمه نمو ...

گل خانوم این آشغال ۵۰ میلیون به مادرم بدهکار ۱۲ میلیون به خواهر کوچیک ۸۸ میلیون هم مادرم بهش چک داده من بابا ندارم میترسم شرمنده مادرم و خواهر ۲۱ سالم بشم آنقدر میترسم

چقد ایران خراب شده منم خیلی اینچیزارو تو دور و برم میبینم بخدا ادم نمیدونه دیگه به کی اعتماد کنه که فردا پس فردا بهت خیانت نکنه

خدا به راه راست هدایتشون کنه که چجوری زندگی هارو میپاشونن استارترخدا کمکت کنه خیلی سخته خدا ی راه خوب جلو پات بزاره 

قبلا طرف تو خفا خیانت میکرد حالا دیگه انقد وقیح شدن علنی همه غلطی میکنن..