2777
2789
اعصابم داغونه.از طرفی دوس نداشتم طلاق بگیرم ازطرفی نمیتونم با اخلاقای بدش کناربیام

به نظر من اگه فقط اخلاقشون بد هست. دست به زن نداره جنم داره . سر کار میره. ادم عوضی نیست و ....

میشه اخلاق رو درست کرد. باور کن اخلاق همسر من طوری بود که من هر روز از دستش گریه میکردم. ارزوی مرگ داشتم. ولی الان با درست صحبت کردن خیلی اخلاقای بدشو ترک دادم. طوری که یه روز می خواست مجردی بره سفر. حاضر نشده بود شب بمونه.

اخلاق همسر طوری یود که خانوادش هم همیشه گلگیشو می کردن.شما یه بار کلید مرد رو گوش بدبن . وقتی ازتون نمی گیره ولی دنیاتونو عوض می کنه

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اگه فقط اخلاقشون بد هست. دست به زن نداره جنم داره . سر کار میره. ادم عوضی نیست و .... میش ...

الان خیلی ها می گن شوهر من خوش اخلاقه. یعنی از این رو به اون رو شد. بعضی رفتارای همسر ادم به خاطر اینه که ما زن ها نمی دونیم چطور حرف بطنیم که مرد مثل موم باشه

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
دست بزن داره

ببینی من الان دور و برم دو نفر رو میشناسم طلاق گرفتن و به امید زندگی بهتر دوباره ازدواج کردن. اما بازم رسیدن به طلاق. چون شرایط ازدواج دومشون خیلی بدتر از ازدواج اولشون بوده. خدا طلاق رو قرار داده یه راه برای زن ولی همیشه درست نییست. همین امروز یکی از این خانوما که گفتم وسایلشو از خونه ی همسر دومش اورد. و اون یکی خانوم با وجود سن ۲۵ سالی که داره و خییییلی خانومه و خوشگله خاستگارای همسن پدرش و بچ دار براش میاد. بازم میگم اگه میتونی رفتار شوهرت رو درست کن. دست بزن اگه خیلی نباشه یعنی در حدی باشه که یه سیلی ادم میتونه کمش کنه ولی اگه داری تو اون خونه شکنجه میشی اختیار با خودته می تونی طلاق بگیری.

بازم می گم به مشاوره تماس بگیر و صحبت کن. راستی همسرت چه زمان هایی دست به زن داره ؟

ببینی من الان دور و برم دو نفر رو میشناسم طلاق گرفتن و به امید زندگی بهتر دوباره ازدواج کردن. اما با ...

باور کن من هیچ وقت بر کسی رو نمی خوام. ولی خسته شدم. هر موقع اومدن نینی سایت برا هر چیزی راهکار طلاق دادن. طلاق همیشه درست نیست. برا بعضی چیزا مثل ادم عوضی زن باز طلاق بهترین راهه. برا بعضی ها بدترین راه. حالا خودت نگاه کن ببین اگه طلاق بگیری چه اتفاقی قراره برات بیفته زندگی رو همیشه با خوشبینی نگاه نکن ببین بعد طلاق بدترین اتفاق ممکن و بهترین اتفاق ممکن چی میتونه باشه که برات رقم بخوره. اون و۳ت تصمیمی بگیر. ان شاالله صلاحت تو مسیرت باشه

خوب این عصبی شدن بیشتر زمان هایی هست که یه مشکلی پیش میاد و جوابشو میدی؟

اگه اینطوره رفتارتو با کلید مرد اصلاح کن. ببین این کلید مرد نه برا من پول میاره و چیزی یه فایل قدیمی که یکی به من معرفیش کرد همین بس. یه روز که دیدم نمی تونم به کسی کمکم مالی داشته باشم تصمیم گرفتم با این روش سعی کردم به زندگی خیلی ها کمک کنم که بهتر شن.