2777
2789
عزیزم ان شاالله مشکلاتت برطرف شه. لطفا امضامو بخون و اگه ازش به نتیجه رسیدی یه مدت امضات رو همین قرا ...

کدوم فایل صوتی؟ مگه فقط یه فایل از ایشون هست ؟ از کجا باید پیدا کنیم 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم فایل صوتی؟ مگه فقط یه فایل از ایشون هست ؟ از کجا باید پیدا کنیم 

تو اینترنت سرچ کنید کلید مرد دکتر حبشی

میاد ادنو دانلود کنید و گوش کنید. رفتار درست باشوهر. چطوری یه جمله رو جوری به همسرمون بگیم که جلومون واینیسه

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
نه اون این اواخر همش گیر میداد.کافی بود من چیزی،بگم تا شروع کنه.دست بزن داشت و بدهنه و وسیله هم میشک ...

یا بشینید باهم حرف بزنید یا با یه نفر بزرگترت کسی ک میشناسه شما رو مشورت کن یا برو مشاور

اینجا دنبال تایید واسه کارت نگردد

نچ نچ، بی ادب  اگه واقعا اذیتی خب جدا شو موندن تو این زندگی  هیچ فایده ای برات نداره وقت ...

اعصابم داغونه.از طرفی دوس نداشتم طلاق بگیرم ازطرفی نمیتونم با اخلاقای بدش کناربیام

یا بشینید باهم حرف بزنید یا با یه نفر بزرگترت کسی ک میشناسه شما رو مشورت کن یا برو مشاور اینجا دنبا ...

کاملا درست میگه، ما اطلاعات خاصی در مورد شما نداریم 

بهتره که با کسی از آشنایان یا مشاور مشورت کنید.