2777
2789

ببینید من تو word باید ی فرایند ورودی خروجی رو نمودار نشون بدم

تو نمودارهای پیش فرض هم نیست اونکه میخوام

چجوری باید بکشم؟

ویندوز چند؟

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین افیس 2019

نمیدونم، 

من با ۲۰۰۷ خیلی راحت ترم، خیلی کاربردی تره، ۲۰۱۰ هم همینطور

ضمنا ۲۰۱۰ برای کسایی ک میخوان تازه نصب کنن هم بهتره

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...
از اسمارت ارت نمیتونی استفاده کنی ؟

چی هست؟؟

تاحالا استفاده نکردم

ببین باید یسری اطلاعات ورودی بنویسم از طریق فلش و...به 

یسری تغیررات وصلشون کنمو در نهایت خروجی

نمیدونم،  من با ۲۰۰۷ خیلی راحت ترم، خیلی کاربردی تره، ۲۰۱۰ هم همینطور ضمنا ۲۰۱۰ برای کسایی ک ...

الان برای نشون دادن ی فرایند وردوی پردازش و خروجی چجوری بکشم؟؟

تو دیفالتای خودش نبود اونکه میخام