من ادم کینه ای نیستم همیشه سعی کردم آدما رو ببخشم ولی دلم با ی نفر اصلا صاف نمیشه البته بخشیدن یا نبخشیدن ی حق برای آدما. تاحالا اینجوری بودین؟ اینجوری روح خودم آسیب نمیبینه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
وفادارم به رؤیایی که هر گز قسمت من نیست 💙هنوزم اسمت که میاد منتظرم برگردی 🖤 بدجور شکستیم ولی بازم دوست دارم در حالی که ازت متنفرم این بدترین🙂 پارادوکس دنیاست 🖤عشقتون پایدار 🙂
منم یه نفرو خیلی دوس دارم در حدی که جونمم براش میدم ولی یه کارایی باهام کرده که نمی بخشمش هیچ وقت&nb ...
✌🏻
وفادارم به رؤیایی که هر گز قسمت من نیست 💙هنوزم اسمت که میاد منتظرم برگردی 🖤 بدجور شکستیم ولی بازم دوست دارم در حالی که ازت متنفرم این بدترین🙂 پارادوکس دنیاست 🖤عشقتون پایدار 🙂
من امروز دعوای مفصلی بعد ده سال سر شب عروسیم لا شوهرم کردم یادم میفته از حرص میترکم از احمق بودنم میدونم کارم اشتباس خوب میخواستم عرصه داشته باشم جواب جاریامو بدم نریزیم تو خودم . و ب قول استارتر خودم اسیب میبینم