2777
2789
عنوان

نبخشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 53 پست
دقیقا منم همش جلو چشامه کارایی که باهام کرد، دوست دارم همش یادم بره، خدا کمک کنه انشالله

منم بخاطر کارایی که براش میکردم حرفایی که میزدم 😔😔

هر چی میگفت کوتاه میومد 😑😑هنوزم دوسش دارم ولی نمیخام ببخشمش

وفادارم به رؤیایی که هر گز قسمت من نیست 💙هنوزم اسمت که میاد منتظرم برگردی 🖤 بدجور شکستیم ولی بازم دوست دارم در حالی که ازت متنفرم  این بدترین🙂 پارادوکس دنیاست 🖤عشقتون پایدار 🙂

با نبخشیدن ادما چیزی به خودتون نمیرسه با  عذاب کشیدن اون فرد سودی به شما نمیرسه   و اینکه وقتی یه نفربدی میکنه و شما میبخشین  بع معنای این نیست همون رفتار های گذشته رو تکرار کنین مثلا اگه زیادی خوبی میکنین و طرف بوی کرده  ببخشین ولی یاد  بگیرین تو هر چیزی تعادل    و در آخر یادتون باشه هر کسی ممکنه اشتباه کنه هیچ کدوم کامل و بی نقص نیستیم  و خیلیا ممکنه حقی به گردنمون داشته باشن   و اینکه با بخشیدن دیگران مث این میمونه خودتون مورد بخشش قرار میگیرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی😞 قلب منم:(

خاطراتش آدمو داغون میکنه😔🖤

وفادارم به رؤیایی که هر گز قسمت من نیست 💙هنوزم اسمت که میاد منتظرم برگردی 🖤 بدجور شکستیم ولی بازم دوست دارم در حالی که ازت متنفرم  این بدترین🙂 پارادوکس دنیاست 🖤عشقتون پایدار 🙂
منم بخاطر کارایی که براش میکردم حرفایی که میزدم 😔😔 هر چی میگفت کوتاه میومد 😑😑هنوزم دوسش دارم ...

منم هنوز دوسش دارم ولی نابودم کرد:( اصلا نباید در حق کسی آدم بد کنه بنظرم یکی از بدترین گناهاس شکستن دل آدما، حق الناسه😞

میفهمم کاملاااااا😂👌👌👌👌👌👌 منم با داییم درگیرم‌ یکی از اوناییه که هرگز نمیبخشمش اصلا ناراحت ...

دقیقا!

منم هیچوقت ناراحت نیستم همیشه هم گفتم من رو بازی میکنم با کسی هم تعارف ندارم!

مامانم به شوخی به من میگ نازک نارنجی😂، همش میگ آدم با تو ک حرف میزنه قبلش باید کلمات رو دو ساعت سبک و سنگین کنه یه وقت این وسط بهت برنخوره اینقد ناز داری!!

پس جفتمون از دایی هامون ضربه خوردیم 😂😂✋✋

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
منم هنوز دوسش دارم ولی نابودم کرد:( اصلا نباید در حق کسی آدم بد کنه بنظرم یکی از بدترین گناهاس شکستن ...

👌🏻😔من هر روز به کارام فکر میکنم حتی تاریخ تولدش رمز گوشیم بود 😑بعد راحت بهم گفت بس کن تمومش کن حوصله ندارم بعدم فهمیدم عشق قبلیش اومده

دقیقا! منم هیچوقت ناراحت نیستم همیشه هم گفتم من رو بازی میکنم با کسی هم تعارف ندارم! مامانم به ...

واااای 😂دقیقا مثل همیم به خدااا😍😍

منم کوچولو بودم مامانم بهم میگفت سرمایی نارنجی😂

آره منم همینم 👌👌👌👌

متاسفانه دیگه....

کلا طرز فکرامون زمین تا آسمون با هم فرق داره

ضربه که زیاد خوردم دیگه نمیبینمش راحتم 😉😂

واااای 😂دقیقا مثل همیم به خدااا😍😍 منم کوچولو بودم مامانم بهم میگفت سرمایی نارنجی😂 آره منم همین ...

پس خداروشکر ک راحت شدی!

با این توصیفات حدس میزنم باید دختری باشی ک رک حرف میزنه از اونا ک با کسی تعارف نداره!؟

چون من خودم اینطوریم یه حرف حتی اگ بدونم ب قیمت مرگم تموم میشه باید بگمش!😬

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
عه😁 من از پسر داییم😐

پسر دایی دیگ خیلی زور داره خدایی!😂

مورچه چیه ک بخواد کله پاچه اش چی باشه!😏

پس خداروشکر ک راحت شدی! با این توصیفات حدس میزنم باید دختری باشی ک رک حرف میزنه از اونا ک با کسی ...

آره اینجوریم دقیقا😁😂

مجازی نه دنیای واقعی

میگم که تو دلم عقده و ناراحتی نمونه

رک ها نه با بی ادبی

اون که کلا اصن دوسم نداشت😢 

خب منم دوست نداشته وگرنه میتونست اون دختر رو پس بزنه بهم گفت از رو ترحم باهات بودن 

خدا ازشون نگزره  آخه لعنتی چرا میاین بعد آدمو داغون میکنین

آره اینجوریم دقیقا😁😂 مجازی نه دنیای واقعی میگم که تو دلم عقده و ناراحتی نمونه رک ها نه با بی اد ...

اره عزیزم متوجه ام !

منم اصلا با زبونم دلم نمیاد کسی رو برنجونم، خدا میدونه فقط چقد از دل شکست هراس دارم!

چون رک بودن خیلی با بی ادبی کردن و دل شکستن فرق داره