2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عزیزم😢 خوب برا چی اینجوریه؟؟؟ قهره باهات؟ 

نه قهر نیستیم خیلی وقته اینطور شده از منو بچه فرار میکنه شوهرم مغازه داره حتی اگه کارش تو مغازه تموم شه خونه نمیاد میمونه تا اخر شب که فقط بیاد خونه بخوابه 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 
همه چی راه داره دنبال راهش باش

خیلی باهاش حرف زدم فایده نداره منم ادمم دلم میخواد زندگی کنم با شوهرم بگم بخندم خیلی کارا کردم زندگیمون خوب بشه ولی نشد 

خیلی باهاش حرف زدم فایده نداره منم ادمم دلم میخواد زندگی کنم با شوهرم بگم بخندم خیلی کارا کردم زندگی ...

ازش بپرش چرا ناراحتی مشکلت چیه بهش بگو اگر از من ناراحتی بهم بگو چرا؟ 

بگو بچه گناه داره تاوان کارای ما رو بده 

از دلش دربیار 

خیلی باهاش حرف زدم فایده نداره منم ادمم دلم میخواد زندگی کنم با شوهرم بگم بخندم خیلی کارا کردم زندگی ...

خوب چرا ازش نمیپرسی دلیل کاراش چیه؟؟

چند ساله ازدواج کردین مگه؟؟ ؟

یک مادر خوب😍دختر ناز من😍❤😙
ازش بپرش چرا ناراحتی مشکلت چیه بهش بگو اگر از من ناراحتی بهم بگو چرا؟  بگو بچه گناه داره تاوان ...

از زمانی که باردار شدم اینطور شده