2777
2789
عنوان

پایین بودن پلاکت خون نوزاد

1137 بازدید | 7 پست

خواهرم امروز سزارین کرد ماه قبلی کرونا گرفت چندروز بستری بود بعد برا سزارین گفتن پلاکتش پایینه خیلی دارو بش دادن تا سزارینش کردن حالا میگن بچه ش هم پلاکتش پایینه بنظرتون خوب میشه دلیلش چیه؟ خیلی استرس دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آزمایشات قبلیش خوب بود. حالا نگران نوزادش هستیم 

سلام عزیزم، خواهرزادتون پلاکتش اومد بالا؟؟

دختر منم همینه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

سلام عزیزم، خواهرزادتون پلاکتش اومد بالا؟؟ دختر منم همینه

سلام دوست عزیز

دخترتون بهتر شد ؟

بچه ی خواهرم یک هفته‌ست به دنیا اومده پلاکت خونش پایینه خونریزی معده هم داشته خیلی نگرانشیم😢

سلام دوست عزیز دخترتون بهتر شد ؟ بچه ی خواهرم یک هفته‌ست به دنیا اومده پلاکت خونش پایینه خونریزی م ...

سلام عزیزم ،

بله خداروشکر دخترم خوب شد و پلاکتش کاملا نرمال شد 

بدون اینکه کار خاصی انجام بدیم 

با اینکه ۵۱۰۰۰ بود

انشاءالله خواهرزادتون به زودی خوب بشه 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

خدا دخترتون رو حفظ کنه عزیزم خیلی ممنون 

قربونت برم عزیزم 

و همچنین عزیزان شما رو