2777
2789
عنوان

طب سنتی اسلامی

79 بازدید | 14 پست

سلام مشکل بیماری درزمینه ناباروری معده ریزش موکم خونی وهرچیزی بپرسین

درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهام ریخته تا 4 ماه دیگه باید پرپشت شه چه کنم

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

برای اینکه لاغرشیم چه دارو گیاهی تجویز میکنی؟طبعم گرم وتر هست شکم ندارم پوستم گندمی موهام موج دار 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
برای مشکل اسپرم آقایون 

تخم شنبلیله بپزبده بخوره چون تلخه اگ شیرین کنی بهتره سبزی خرفه بده بهش معجونم اگ بتونی بدی بهش خوبه فندق خرمابهترین هاست

درزمینه طب سنتی مطالعات زیادی داشتم خوشحال میشم کمک تون کنم نازایی،پلی کیست،ریزش مو....
موهام ریخته تا 4 ماه دیگه باید پرپشت شه چه کنم

حالاچرا۴ماه عجله داری؟؟؟؟🙄رازیانه عرق شوروزی یک استکان کاسنی یک استکان باپودرگندمم کاچی درست کن توش زعفران بزن وسیاه دونه ایناروهرروزبخوری شایدبتونی سرعت بدی دمنوش اسطخودوس آویشن سیخ نعنابخور

برای اینکه لاغرشیم چه دارو گیاهی تجویز میکنی؟طبعم گرم وتر هست شکم ندارم پوستم گندمی موهام موج دار&nb ...

ورزش کن کمتربخورفکر نمکنم اون قدرچاق باشی

ورزش کن کمتربخورفکر نمکنم اون قدرچاق باشی

ورزش شروع کردم خوراکمم کمه دنبال یه داروگیاهی هستم که سرعت ببخشه 

زیاد چاق معلوم نمیشم فقط استخوان سنگینم دوست دارم بیشتر لاغر شم

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
حالاچرا۴ماه عجله داری؟؟؟؟🙄رازیانه عرق شوروزی یک استکان کاسنی یک استکان باپودرگندمم کاچی درست کن توش ...

اره عروسیمه نمیخام اکستنشن کنم  

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
همیناروانجام بده کاچی روگفتم؟

اره