2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی نیمه دولتی زایمان کردم ۴سال قبل ۱۳۰۰ هزینه طبیعی دادم در حالی ک سزارین ۱۵۰۰ ...نکردن گفتم شرا ...

نه من زن داییم رفت خصوصی حتی سه روز قبل زایمانش، سزارین هم کرد. 

هیییییی

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 

طبیعی سخته بدت با بدن فرق میکنه ولی دلیلی برای عمل نیس اینجوری نیس بگی چون طبیعی زاییده دیگه مث سابق نیس کلا این عمل هم ربطی نداره خیلی ها سزارین میکنن ولی این عمل انجام میدن ک دوباره مث سابق باشه روابط عاطفی و جنسی شون

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
من زایمانم سزارین بود طبیعی نبود

چرا اینکارو با خودت کردی، گل زیبا؟! بخدا ارزش درد کشیدنت رو نداره نه واژینوپلاستی نه لابیا پلاستی.

بخدا دلم ریش شد گفتی بخیه هات باز شده. خیلی مراقبت کن حداقل کار سنگین نکن. 

طبیعی سخته بدت با بدن فرق میکنه ولی دلیلی برای عمل نیس اینجوری نیس بگی چون طبیعی زاییده دیگه مث سابق ...

نمیدونم والا، بنظرم خیلی یک طرفه هست، خیلی بنفع مرد، خیلی دردناک برای زن. مردها هم میتونن درمان های زیبایی انجام بدن. چی بگم والا. 

اون داستان زن داییم ولی کلا خیلی زن خفنی بود، درد زایمان هم نکشید 😂

نمیدونم والا، بنظرم خیلی یک طرفه هست، خیلی بنفع مرد، خیلی دردناک برای زن. مردها هم میتونن درمان های ...

مجردی ؟؟

اره مجردم. چیزایی ک اینجام میخونم دیگه ب گور جدوبرجدم خندیدم شوهر کنم. 

حق داری واقعا زندگی مشترک اونی ک فکر میکنی ک یکی میاد و جونش واست میده و عاشقت و در کنار هم به خوشی زندگی میکنید فقط واسه داستان هاس

اره مجردم. چیزایی ک اینجام میخونم دیگه ب گور جدوبرجدم خندیدم شوهر کنم. 

حالا از چیزی ک گفتم بگذریم در مورد همین عمل حرف بزنیم ک شما میگی یه طرفه هس و دردناک درست میگی ولی عزیزم بخوای قبول کنی و نکنی بدن یه خانم ۱۸ ساله با بدن یه خانم ۴۰ ساله یکی نیس خیلی ها این عمل انجام میدم ک روابط مستحکم تری تجربه کنن اسم دیگه این عمل جوان سازی دارن 

حق داری واقعا زندگی مشترک اونی ک فکر میکنی ک یکی میاد و جونش واست میده و عاشقت و در کنار هم به خوشی ...

عزیزم من یک ارتباط شکست خورده داشتم خدا هر چی بدی و زشتی بود گذاشته بود توی وجود اون مرد. هرشب سجده شکر میکنم که ازدواج نکردم، بیمار بود طرفم

حالا از چیزی ک گفتم بگذریم در مورد همین عمل حرف بزنیم ک شما میگی یه طرفه هس و دردناک درست میگی ولی ع ...

نمیدونم والا چی بگم عزیزم. بازم یکطرفست. نمیدونم توی کشورهای دیگه هم اینکارو کنن یا نه. خیلی توی این مملکت زیاد شده

بعده بخیه چیکار کرد؟ از کجا تشخیص داد فقط یکی از بخیه هاش افتاده؟ من اصن نمیتونم تشخیص بدم چند تا بخ ...

خواهرم خودش پرستاره.ولی همون خط خط ها بخیه ان دیگه همون هارو بشماری میشه تعداد بخیه هات