الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه من زن داییم رفت خصوصی حتی سه روز قبل زایمانش، سزارین هم کرد.
طبیعی سخته بدت با بدن فرق میکنه ولی دلیلی برای عمل نیس اینجوری نیس بگی چون طبیعی زاییده دیگه مث سابق نیس کلا این عمل هم ربطی نداره خیلی ها سزارین میکنن ولی این عمل انجام میدن ک دوباره مث سابق باشه روابط عاطفی و جنسی شون
بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش.
حالا از چیزی ک گفتم بگذریم در مورد همین عمل حرف بزنیم ک شما میگی یه طرفه هس و دردناک درست میگی ولی عزیزم بخوای قبول کنی و نکنی بدن یه خانم ۱۸ ساله با بدن یه خانم ۴۰ ساله یکی نیس خیلی ها این عمل انجام میدم ک روابط مستحکم تری تجربه کنن اسم دیگه این عمل جوان سازی دارن
بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش.