بعد ی دختر همسایه داریم هرروز با ی پسریه از خودم کوچیکتره رابطه جنسی اینا هم با دوس پسراش داره کلا با پسرا راحتتره و اصلا دوست دختری نداره حالا هرچی میشه بمن میگه تو اگه فلان بودی ک زندگیت بهم نمیریخت بچه ها خیلی بهش رو دادم چون تناام میاد خونمون خیلی پررو شده همش میگه چرا خواهرت انقدر کار میکنه تو کار نمیکنی حالا خودش اصلا کمک مامانش نمیکنه ها منو خواهرم باهم زندگی میکنیم بخاطر کارای طلاقم تو ی شهر دیگم بعدش خانواده تین وختره خیلی هوامو دارن ولی داره از حد خودش میگذره حالا من چجوری بهش حدشو بفهمونم حتی ب لباس پوشیدنم گیر میده اگه ی متنی دارین ک بزاریم استوری هم خوبه
این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡
حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگم دختر همسایمون همش تیکه میندازه بهم چون دارم تز همسرم جدا میشم
اهان
بنظرم خیلی اجازه دادی بهش که دخالت کنه
یه کم سرسنگین باش باهاش
اگر ادامه داد جوابشو بده
حسِ خوب یعنی رنگِ صورتی ، آخه خیلی ملیح و لطیفه 🌸 هدفم از بودن توی نی نی سایت اینه که با تجربیاتم دیگران رو با توجه به موضوع تاپیک شون در حد توانم راهنمایی کنم . ((دختر صورتی سابق از سال ۹۷)) 🤍