2777
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنین؟؟؟

121 بازدید | 25 پست

سلام من اگر دانشگاه قبول نشم بابام و مامانم تا آخر عمرم مسخره ام میکنن همینجوری هم بابام دوستم نداره همش باهام بیشتر وقتها دعوا داره و تا الان چند بار تهدیدم کرده که اگر قبول نشی میکشمت و نباید به هیچ وجه دانشگاه آزاد قبول بشی خیلی خسته شدم از این زندگی. انقدر بهم حرص داده که از بچگی تا الان چندین بار آرزو مرگ خودمو کردم و میکنم و الان هم ناراحتی قلبی گرفتم خواهرمم که همش منو بخاطر رتبه پارسالم مسخره میکنه بخاطر همین میخوام خودمو از این دنیا خلاص کنم😢😢😢😢😭😭😭😭به نطرتون چکار کنم که یکم دوستم داشته باشن؟؟؟ چه دارویی بخورم که فقط یه کم حالم بد بشه(در حدی که معده ام رو شست و شو بدهند خوب بشم)؟؟؟😢😢😢😢💔💔💔💔چون فقط میخوام یه ذره بترسن و دوستم داشته باشن

این راهش نیست عزیزم

به جای فکر به این چیزا برو الان درس بخون واسه کنکور هنوز فرصت هست

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ دارویی 

تو حاضری با تفنگی به معلوم نیست فشنگ توشه یا نه به سرت شلیک کنی؟

بشین بخون بدون استرس و نگرانی 

امیدوارم که نتیجه بگیری،نگرفتی هم مثل خیلی از آدمای دیگه دوباره کنکور میدی 

اگه میتونی خودت یکم درآمد داشته باش که هزینه کتاب و کلاست رو در بیاری دیگه منتی هم نیست 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
بخدا هرچی میخونم نمیتونم تست بزنم😢😢😢😢😭😭😭😭

رشتت چیه؟

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
تجربی

نظام جدیدی؟

ببین کتابو خودتو دقیق بخونی میتونی تست بزنی

حتی تا حدودی هم دقیق بخونی بازم  میتونی

عزیزم نمیدونم چی بگم انشاالله مشکلت حل شه اصلا بهشون تکجه نکن

نمیتونم. چون هرشب و هر دقیقه میگه😢😢😢😢دیگه خسته شدم و اون عمه ام هم همش تو زندگیم فضولی میکنه و کار یاد بابام میده😭😭😭😭

نظام جدیدی؟ ببین کتابو خودتو دقیق بخونی میتونی تست بزنی حتی تا حدودی هم دقیق بخونی بازم  میتو ...

بله نظام جدیدم شیمی انسال رو انقدر سخت داده بودن که منی که شیمیم خوب بود فقط۷ درصد زدم😢😢😢

بله نظام جدیدم شیمی انسال رو انقدر سخت داده بودن که منی که شیمیم خوب بود فقط۷ درصد زدم😢😢😢

کتاب تست چی میزنی؟

میکرو طبقه بندی و میکرو طلایی

میکرو نقره ایی بزن