2777
2789
عنوان

پولمو چیکار کنم

258 بازدید | 25 پست

لطفاً کمکم کنید پولامو پس انداز کردم هر ماه سود بانکی میگیرم به نظرتون راه خوبی وجود داره تا باهاش پولم زیاد تر بشه و رفته رفته اررزشش زیاد بشه چون این طور که همه چیز گرونتر میشه دیگه امیدی نیست بتونم باهاش کاری بکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قول بابام توی این شرایط یک تیکه چوبم بخری بذاری کنار دوروز دیگه میاد روش

حتما باهاش یک چیزی بخر 

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
به قول بابام توی این شرایط یک تیکه چوبم بخری بذاری کنار دوروز دیگه میاد روش حتما باهاش یک چیزی بخر& ...

آره خب ولی من نه مرد هستم نه میتونم تجارتی باهاش بکنم این پول هم رفته رفته ارزشش کم شد

آره خب ولی من نه مرد هستم نه میتونم تجارتی باهاش بکنم این پول هم رفته رفته ارزشش کم شد

طلا بخر

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
طلا بخر

والا طلا هم هر روز نوسان داره اصلا شانس خوبی تو طلا ندارم یادمه هر وقت از بچگی هم مامانم اینا واسم طلا می‌خریدم تا پامونو از مغازه بیرون میذاشتیم ارزون تر میشد