2777
2789
عنوان

نقد بهترین شوینده های پوست چرب

152 بازدید | 2 پست

سلام به نی نی سایتی های گل من از اکثر شوینده های مطرح ایرانی و خارجی استفاده کردم الانم میخوام براساس ترکیباتشون و اثرشون نقد کنم اول چندتا نکته بگم یک pH طبیعی پوست ما بین 4/5تا6 هست پس بابد شوینده این شرطو داشته باشه پی اچ اکثر صابونا 7 و 7 به بالایه قلیایی و پوستو خیلی خشک میکنه ولی جدیدا پن اومده که پی اچش متناسب پوسته و بعضی صابونایه درمانی و تجربه من و نظری که از چندتا متخصص گرفتم در بیماری های شدید بعضی صابونا سریعتر ازژل جواب میدن چند تا برند صابون و پن درمانی هم که پی اچ مناسب داشته باشن بیشتر تو ایران نیست و استفاده از صابون نباید همیشگی باشه طول دوره درمان که تموم شد دیگه باید مصرفشو قطع کرد حالا به نوبت نقد محصولاتو میزارم

اول برای پوستی که داره جوش میزنه زیرپوستی چرکی بهترین گزینه صابون کلیندا ویرگو هست که آنتی بیوتیک داره یک یا نهایتا سه دوره تا زمانی که کاملا جوشاتون رفت بعد مصرفشو قطع میکنید در طول این مدت از هیچ کرم ویتامین سی روشن کننده لایه برادار قرصای مثل رآکوتان رتینوئید و مشتقات ویتامین A محصولات ضد جوش موضعی هیچی جز مرطوب کننده و ضدآفتاب نباید بزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.