سلام دوستان میشه لطفاً در مورد تجربیاتتون راجبه سزارین ، اینکه روز قبلش چیکار کردید ، روز عمل چی خوردید چیکار کردید ، حستون چی بود، بخیه هاتون جذبی بود یا نه چطوری میشستید ، بچه بغل کردن و شیر دادن و خلاصه هر چیزی که بتونه کمکم کنه رو بفرمایید ...ممنون
ببخشید اطرافیانم یا طبیعی بودند یا جاری هستن و اطلاعات نمیدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من روز قبلش حموم رفتم ناخن هام گرفتم موهامو اتو زدم که بعدش مرتب باشم.خود روز عمل که چیزی نخوردم چون سرم داشتم و نباید میخوردم تا خود اتاق عمل استرس نداشتم ولی وقتی رفتم تو دلم ریخت 🙄
عزیزم چیز خاصی نمیخواد بخوری باید چند ساعت قبل چیزی نخوری بخیه ها جذبی نیست بیهوش نمیکنن سر میکنن بالاخره یکم درد داری بعدش وسخته شیر دادن اما تا چند روز بعد لز سه الی ۴ روز خوب میشی بعد از ده روز بخیه هاتو میکشی
استرس داشتم ولی وقتی صدای بچم رو شنیدم آروم شدم کلا آدمی هستم که درد داشته باشم به روی خودم نمیارم. شب خودم از روی تخت بلند شدم و بدون کمک در حالی که درد داشتم راه میرفتم چون هر چی بیشتر راه بری به نفع خودت هست. تو خونه مامان هم خودم کارهایم را انجام میدادم
بخیه هام جذبی نبود بعد ده روز کشیدم با شامپو بچه میشستم با سشوار خشک میکردم ولی متاسفانه بازم عفونت کرد که قرص خوردم.روز اول اصلا نتونستم بچه مو بغل کنم مامانم شیرش میداد و میخابوند
خیلی عالیه اصلا استرس نداشته باش. من کیسه آبم پاره شد یهویی عمل شدم با بی حسی و خیلی راضیم. بخیه ها هم جذلی بود فقط دو سرش رو بعد ۱۰ روز کشیدم. تنها مشکل بخیه اینه ک خشک بشه میگیره ب لباس و اذیت میکنه وگرنه اصلا سخت نیست بچه رو هم میتونی خودت شیر بدی
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست