2777
2789
عنوان

سردردهای میگرنی

113 بازدید | 16 پست

سلام خانما

کیا مثل من مدام درگیر سردرد هستن ؟

اگه راهکاری بجز قرص خوردن دارین تو روخدا بگین 

من تماما دارم مسکن میخورم و نگرانم که به کلیه آسیب میزنه 

اگه قرص نخورم سردردم تا چندروز طول میکشه 😓

اونی که تو رو آفریده هیچ وقت فراموشت نمیکنه پس ناامید نباش♡

من خودم دستم اومد چی باعث شروع میگرنم میشه، تو هم باید اونارو کشف کنی 

مثلا کم آبی بدن یکی از عوامل مهمش هست، حواست باشه. 

برای من کم آبی، کم خوابی، استرس، فعالیت در آفتاب، خوردن سرکه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هررررر کاریو بگی امتحان کردم اصلا و ابدا خوب نشدم و تا چند روز این سردرد باهام بود وهمه زندگیمو مختل کرد و در آخر باز مجبور شدم مسکن بخورم تا خوب شم.

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

من سردرد های خیلی وحشتناکی میگیرم که با دارو حل نمیشه تازگی روش هایی به کار گرفتم که خیلی سریع کمکم میکنه.بوخور استفاده میکنم.سرمو با دستمال می بندم و کیسه آب گرم رو پیشونیم میذارم و یه لیمو تازه قاچ میکنم و بو میکنم و به پیشونیم می مالم

متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردین ؟ دارو برات تجویز کردن؟؟ 

قبلا اره ،دارو نوشت مسکن قوی برا میگرن ولی خب من استفاده نکردم چون عادت میکنم به قرصا ،با گرما ،سرما سردرم شدید میشه نمیشه هم که از خونه بیرون نرفت

من خودم دستم اومد چی باعث شروع میگرنم میشه، تو هم باید اونارو کشف کنی  مثلا کم آبی بدن یکی از ...

در ماه تقریبا چند بار مسکن میخوری؟چند بار سردرد میگری؟

من هررررر کاریو بگی امتحان کردم اصلا و ابدا خوب نشدم و تا چند روز این سردرد باهام بود وهمه زندگیمو م ...

منم سعی میکنم مسکن نخورم ولی میبنم طول میکشه و نمیرسم کارای خونه رو بکنم باز مسکن میخورم

من سردرد های خیلی وحشتناکی میگیرم که با دارو حل نمیشه تازگی روش هایی به کار گرفتم که خیلی سریع کمکم ...

اروم میشه؟من اینکارو میکنم یکم بهتر میشه ولی سرمو تکون میدم یا بلند میشم یهو درد میگره ،ولی اگه قبل از اینکه سردردم شدت بگیره قرص میخورم اروم میشه

سنیم ندارم همش نگرانم که تا آخر عمر باید اینجوری سر کنم

چند سالته عزیزم؟متاسفانه همینه تا آخر عمر باید باهاش سر کنیم درد بی درمونه دیگه منم سی ام یه دو سالی هست گرفتم قبلا نداشتم

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم