2777
2789
عنوان

اگه عشقتون بهتون بگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشق هم بودین یا سنتی؟ اینجوری که گفتی حس کردم معرفی شدین به هم 

نه بابا یه جایی دیده بود منو بزور ازیکی شمارمو گرفته بود یبار جواب رد دادم بعد سه ماه باز پیام داد

اتفاقا بهترین نوع عاشق شدن برای ازدواج اینه که از روی عقلش تو رو انتخاب کنه. قطعا بهت حس قلبی داشته که سمتت اومده ولی اون عشقای آتیشی که فقط از روی احساسات ایجاد میشن هیچوقت به خوشبختی دائمی نمیرسن. خوشحال باش که با عقل انتخاب شدی برای اینکه با عشق زندگی کنی. 

ی زندگی سرد بی عشق مث خاهر برادر فقط میخواس بگه من ی دختر پاک گرفتم همین

اینکه الان گاهی خیلی گرمه گاهی بی تفاوت نمیدونم چشه

واقعا نمیدونم چکار بایستی بکنم گاهی فک میکنم انتخابم اشتباهه مخصوصا بااون حرفش خیلی بهم ریختم

نه بابا یه جایی دیده بود منو بزور ازیکی شمارمو گرفته بود یبار جواب رد دادم بعد سه ماه باز پیام داد

خب پس خوشش میاد ازت و باب میلشی حتما گلم فکرت و درگیر نکن شاید چون خیلی باکمالاتی انتخابت کرده یعنی یه جورایی از تو بهتر گیرش نمیومده حتما😉😉😉بخاطر همین اینجور گفته 

🤦‍♀️🤦‍♀️😕ینی دوسم داره واقعا

آره عزیزم 

انقدر الان شک تو دل آدم میندازن که دیگه به احساس واقعی طرفم شک میکنیم

خوشبخت بشی!!!

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
اینکه الان گاهی خیلی گرمه گاهی بی تفاوت نمیدونم چشه واقعا نمیدونم چکار بایستی بکنم گاهی فک میکنم ان ...

من که تو عمرم رابطه خوب نداشتم همه بعد شیش ماه سرد شدن حتی اونی که اگه یه دقیقه جوابشو نمیدادم دنیا رو بهم میریخت

شوهرمم اینطور از اب درومد

نمیدونم چرا کلا سرنوشت من اینجور

من که تو عمرم رابطه خوب نداشتم همه بعد شیش ماه سرد شدن حتی اونی که اگه یه دقیقه جوابشو نمیدادم دنیا ...

به خودت نگیر بخدا همشون همینطورن 

منم گاهی مثلا دوساعت پیامشو سین نمیکردم ولی الان ایشون گاهی کلی میگذره بعد باز باهام تماس میگیرن البته سرش شلوغه ولی خب ...

خوشبخت بشی عزیزم❤